Ναι μέση ταχύτητα στα 100 περίπου έπαιζε. Στην πόλη πάντως με πολύ το eco pro έχει διαφορά. Σου κόβει τις απότομες επιταχύνσεις και μαζεύει αρκετά την κατανάλωση. Βέβαια είναι τάφος το αμάξι αλλα οκ, στο κέντρο το συνηθίζω. Στο sport όντως αλλάζει το αμάξι και είναι σχετικά γρήγορο. Για τα δικά μου γούστα και σε σύγκριση με το 320 που είχα, είναι αρκετά πιο γρήγορο παντού.
Aυτο εννοουσα στα παραπανω ποστς για τον τροπο οδηγησης. Το ιδιο κανω και εγω με αυτο που κανει ο Βαγγος, μονο Εκο Προ στην πολη ετσι και αλλοιως εχει κινηση οποτε και να κανεις καποιο ανοιγμα θα πεσεις στα φρενα μετα. Γενικα το αμαξι ειναι αργο και δεν γινεται και τιποτα για αυτο γιατι ο 1.5 ειναι αδυνατος κινητηρας και στο σπορ να το βαλεις παλι αργο ειναι ειδικα αν πεσεις σε μια ανηφορικη εκει καταλαβαινεις ποσο ροπη θελει το αμαξωμα αυτο.
Το δικο μου δεν εχει σερβοτρονικ οποτε εχω πολυ καλο τιμονι σε βαρυτητα για τα δεδομενα του αμαξιου.
Αν συμβιβαστεις να πηγαινεις σε γενικες αργες αργα και μονο μερικα ανοιγματα παντως εχεις χαμηλη καταναλωση και εν τελη υψηλη ωριαια ταχυτητα.