Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 22

Θέμα: Upgrade BMW 540i/6 E34

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    drift land
    Rides
    4

Προεπιλογή

φιλαρακο να χαιρεσαι την 5αρα σ..το 34 πραγματικα το αγαπω και εγω....

αλλα κατι δε μ κολαει....12.5 συμπιεση στο v8...με παλαβο stroker kit (1600cc)...σε ενα μοτερ που δεν εχει και πολλες προδιαγραφες για στροφαρισμα...
    ετσι για την ιστορια το μ3 92 εχει 12-1 και το μ3 46 εχει 11.3-1 συμπιεσεις...ευχομαι να μην το χει κανει ο μαστορας ετσι γιατι το μοτερ με την δικια μ λογικη μετραει ωρες λειτουργιας...

τα λεω πολυ φιλικα....δεν εχω κατι μαζι σ...αλλα εξηγησε μας κι αλλα..γιατι με στοιχειωδεις γνωσεις μηχανολογιας...δεν θα αντεξει αυτο το πραγμα...

2. The Following 4 Users Say Thank You to nik200 For This Useful Post:

/vaggelis/ (12-12-19), BILL007 (13-12-19), pilot (12-12-19), S8N (12-12-19)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο /vaggelis/ Εμφάνιση μηνυμάτων
    Όχι, ποτέ δεν το έχω αφήσει στην Αγίου Δημητρίου! Και τώρα μένω σχεδόν μόνιμα Πρέβεζα.
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nik200 Εμφάνιση μηνυμάτων
    φιλαρακο να χαιρεσαι την 5αρα σ..το 34 πραγματικα το αγαπω και εγω....

αλλα κατι δε μ κολαει....12.5 συμπιεση στο v8...με παλαβο stroker kit (1600cc)...σε ενα μοτερ που δεν εχει και πολλες προδιαγραφες για στροφαρισμα...
    ετσι για την ιστορια το μ3 92 εχει 12-1 και το μ3 46 εχει 11.3-1 συμπιεσεις...ευχομαι να μην το χει κανει ο μαστορας ετσι γιατι το μοτερ με την δικια μ λογικη μετραει ωρες λειτουργιας...

τα λεω πολυ φιλικα....δεν εχω κατι μαζι σ...αλλα εξηγησε μας κι αλλα..γιατι με στοιχειωδεις γνωσεις μηχανολογιας...δεν θα αντεξει αυτο το πραγμα...
    Υπάρχουν Μ60 μοτέρ με απλό ή διπλό τούρμπο ή compressor που βγάζουν περισσότερη ιπποδύναμη. Όλη η αναβάθμιση του μοτέρ έχει γίνει σε ειδικό συνεργείο στη Γερμανία με γραπτή εγγύηση 1 χρόνου. Τώρα αισίως είμαστε στον 3ο χρόνο και όλα βαίνουν καλώς! Μάλιστα το μοτέρ όπως είναι τώρα δεν ζορίζεται καθότι δεν παίρνει τον αέρα που απαιτούν τα νέα κυβικά λόγω της περιορισμένης μονής εισαγωγής. Όταν με το καλό τοποθετηθεί το 8-πετάλουδο με τα 8 χωνιά από πάνω τότε θα λειτουργεί στη μέγιστη απόδοση.

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP