Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 25

Θέμα: Αντικαπνιστικός νομος!!

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    πατρα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο 330Ci Εμφάνιση μηνυμάτων
    Όταν πρωτοψηφίστηκε ο νόμος, όλα τα μαγαζιά έβαλαν το χέρι στην τσέπη για να διαμορφώσουν "έξω" τους γνωστούς χώρους για καπνιστές. Τώρα λένε πως ούτε εκει θα επιτρέπεται και ειλικρινά δεν καταλαβαίνω το γιατί. Αν το πρόβλημα ήταν πως κάπνιζαν και "μέσα", απλά κύριε κράτος φρόντισε να ελέγξεις και να επιβάλλεις τη χρήση των εξωτερικών χώρων αποκλειστικά για καπνιστές. Το πρόβλημά τους τώρα είναι οτι έβαλαν ναύλον για να μην κρυώνει ο κόσμος και αυτό το έκανε "εσωτερικό" χωρο; Είναι, πολύ απλά, για γέλια. Ούτε φυσικά δίνεται η δυνατότητα στον μαγαζάτορα να ορίσει το μαγαζί του ως "καπνιζόντων" και να απαγορεύσει την είσοδο σε μη καπνιστές ή να μπαίνουν αυτοί με δική τους ευθύνη.
    Στην Ελλάδα που όσες επιχειρήσεις επιβίωσαν της κρίσης φυτωζωούν, είναι τουλάχιστον αστείο να τους στερούν πελάτες. Πολύ απλά, όποιος καπνίζει και δεν μπορεί να πιεί τον καφέ του ή το ποτό του συνοδεία τσιγάρου, θα το κάνει σπίτι του.
    Έρχεται λοιπόν το κράτος, το οποίο πληρώνω ποικιλοτρόπως για να έχω μια επιχειρησούλα να βγάζω το ψωμί μου και μου ορίζει και το τι πελατολόγιο θα εχω. Είναι επιεικώς τραγικό.
    Σαφώς επιβάλλεται να προστατευθεί ο μη καπνιστής, αλλά και ο καπνιστής έχει δικαιώματα.
    ένας καφές και ένα φαγητό είναι η διασκέδαση μου , εγώ το πήρα απόφαση θα βγαίνω από Απρίλιο μέχρι Οκτώβριο , τη Κυριακή είχα πάει σε παραλιακό μαγαζί φίλου να πιο καφέ και καθόμασταν σε εξωτερικό μπαρ του μαγαζιού και μου έλεγε ότι και εδώ που καθόμαστε δεν επιτρέπετε το κάπνισμα γιατί έχει στέγαστρο και για να είμαι νόμιμος έπρεπε να πάω να καπνίσω στην βροχή , ο χώρος για τους καπνιστές πρέπει να είναι ανοιχτός από πάνω , φίλοι μου ούτε θα τσακωθώ με κανέναν ούτε θα στενοχωρήσω , αλλά αυτή την ξεφτίλα δεν την καταπίνω , σπίτι μου στην ζέστα μου και όποιος θέλει έρχεται και με βλέπει

2. The Following 2 Users Say Thank You to ORPHEUS For This Useful Post:

LEONIDASKAL (23-11-19), Ptboul (25-11-19)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP