Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 11

Θέμα: M42B18 turbo vs S50B32

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Αthens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Η αληθεια ειναι πως ετσι ειναι το σωστο...παιρνεις ενα ετοιμο εφοσον ειναι σχετικα καλο και του ριχνεις ακομα 1 2 χιλιαρικα και εισαι αρκετα καλα χωρις να μπλεκεις με μετατροπες...υπαρχουν στο καρ αρκετα με 7 8 9 χιλιαρικα...ομως εγω θελω τη δικια μου καροτσα γιατι ξερω τι εχω και γενικα τα αυτοκινητα αυτα ειναι κατα 95% χρεπια... μια καλη λυση επισης θα ηταν ενα 328, αλλα και αυτο δεν ειναι τοσο μεγαλο αλμα σε επιδοσεις και θα το συνηθισω γρηγορα και ειμαι σιγουρος γι αυτο...ενω το μ3 ειναι ακριβως το νουμερο που ψαχνω...

Περιοχή
    drift land
    Rides
    4

Προεπιλογή

Τι εννοεις θελεις την δικια σ καροτσα??δεν το καταλαβαινω αυτο..εχουμε ηδη μια καροτσα γερασμενη 20+ χρονων...μονο και μονο τα χρονια αρκουν να τα μαλακωσουν ολα και στο λεω σαν μηχανικος που εχει διδαχτει αντοχη υλικων...εφοσον εχεις κατι καλο οπως λες ευκολα μπορεις να αναγνωρισεις και μια αλλη καροτσα καλη...αρα δεν βλεπω το προβλημα!!!

Περιοχή
    Αthens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Ενταξει δεν ειναι μονο η καροτσα σαν σασι αλλα και γενικα το εσωτερικο τα ταμπλο ο ουρανος τα ηχεια οι ταπετσαριες και γενικα ολο το αμαξι ...επισης θελω να αποφυγω να ξανακανω οσα εχω ηδη κανει τωρα για να φτασω στο σημειο που ειμαι..δε μπορω να παρω ενα αμαξι στο οποιο περαν των μηχανικων να επενδυσω κι αλλα χρηματα σε εσωτερικο..ασε που εμενα δεν τριζει τιποτα μεσα...το αυτοκινητο ειχε για 20 χρονια μαμα αναρτηση μαλακη ανετη χωρις κοπανηματα και σχολαστικη συντηρηση και χρηση... οποτε δε συγκρινεται με ενα αλλο που θα ειναι ποσα χρονια χαμηλωμενο σκληρο γκαπα γκουπα κλπ κλπ...ασε που η χρηση που κανω εγω στο αμαξι ειναι υπερβολικα συντηρητικη οσον αφορα λακουβες ανωμαλιες κλπ...δεν υπαρχει περιπτωση να βρω κατι αντιστοιχο και αυτα δεν φαινονται με το ματι...

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP