Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο LEONIDASKAL Εμφάνιση μηνυμάτων
αδελφέ και πλέον συμφορουμιτη άκου καλά η μάλλον διάβασε.......
1.η μετατροπή χρειάζεται απλά το μοτέρ και τίποτε άλλο .ούτε πλεξούδες ούτε εγκεφάλους , ούτε σαζμαν ούτε διαφορικά ούτε τίποτα.καλή τύχη βέβαια στο μοτέρ γιατί αναζητάς κάτι που δεν παράγεται εδώ και χρόνια
2. στα φρένα αν θες βάζεις τις αεριζόμενες δισκοπλακες που έβαζε η bmw απο το τα is έως και τα 28aria .φυσικά θα χρειαστείς και τις δάγκανες εμπρός , χωρίς καμιά μετατροπή ταιριάζουν .

για μηχανισμό οροφής δεν νομίζω να σε συμφέρει το κόστος , μπορεί να ξεπεράσει και την άξια του αυτοκίνητου σου . για την τοποθέτηση θέλει τεχνικό αλλά εγώ δεν ξέρω κανέναν που να μπορεί να στο φτιάξει

ξεκίνα λοιπόν να βρεις ένα καλό μοτέρ κατά προτίμηση το M44B19 η αλλιώς 1.9 is .το κόστος μετατροπής θα το υπολογίσεις γύρω στα 2000ρικα μαζί με τα μαστορικά και τα ανταλλακτικά που θα χρειαστείς πριν βάλεις το μοτέρ επάνω
Σας ευχαριστώ πολύ όλους σας για τις κατατοπιστικότατες πληροφορίες που μου δώσατε.
Τον is κινητήρα και την κουκούλα τα έχω βρει από κάποιον που γνωρίζω και τα δίνει γιατί διαγράφει την Ζέτα του ένεκα ζημιάς.
Για όποιον ενδιαφέρετε, δίνει και πολλά άλλα εξαρτήματά της.
Καθόσον γνωρίζω, το εν λόγω αυτοκίνητο έχει 145.000 χλμ και είναι σε εξαιρετική κατάσταση εκτός της αριστερής ανάρτησης μπρος - πίσω.