Ευχαριστώ για τον χρόνο σου. Σαν λύση δηλαδή δεν αξίζει να δώσω 500 ευρώ για την IQ DIGITAL; Θα κοιτάξω τις μάρκες που μου ειπες φιλε ευχαριστω.
Ευχαριστώ για τον χρόνο σου. Σαν λύση δηλαδή δεν αξίζει να δώσω 500 ευρώ για την IQ DIGITAL; Θα κοιτάξω τις μάρκες που μου ειπες φιλε ευχαριστω.
Πρόσεξε τι γίνεται.
Όλες αυτές οι οθόνες φτιάχνονται φασόν στην Κίνα όπως τα κινητά με το αντίστοιχο branding.
Συνεπώς πέρα των τεχνικών χαρακτηριστικών που σου είναι διαθέσιμα σημαντικό ρόλο παίζει το aftersales.
Όσο ποιο άγνωστη η εταιρεια,
Τόσο μεγαλύτερες πιθανότητες προβλημάτων είτε από bug είτε από hardware.
Κατ' εμέ απέφυγε hw με γνωστά προβλήματα (πχ υπερθέρμανσης) και αν ψωνίσεις από εξωτερικό πλήρωσε μέσω PayPal.
Και εγώ ετυχε να πάρω οθόνη και να έχει θέματα, άνοιξα case στο PayPal μετά από μαραθώνιους με email και τελικά την έστειλα πίσω χάνοντας μόνο το κόστος αποστολής της οθόνης πίσω.
Πήρα refund και αγοράσα το νεότερο μοντέλο τους
Και πάλι μου κόστισε τα μισά από να την αγόραζα από εδώ.
Συνεπώς γνώμη μου, όχι δεν αξίζει αφου μπορώ να έχω το ίδιο προΐον με τα μισά χρήματα...
Τελευταίο παράδειγμα,
κυκλοφορεί στα κινεζομαγαζα τις τελευταίες ημέρες οθόνη 2din με 1gb ram, slim όμως που μπαίνει σίγουρα σε Ε46 για 50€.
Για εμένα μια τέτοια αγορα είναι no-brainer, με τις οποίες παραχωρήσεις φυσικά.
Από εκεί κ έπειτα η επιλογή είναι δικη σου
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Mε 1GB Ram ρε συ δεν παμε πουθενα.... τουλαχιστον 4gb και άνω. Αποτι ειδα η IQ ειναι... ελληνικη μαρκα; Αρα να προχωρησω στην αγορα απο ebay (παντα με paypal) καποιας φθηνοτερης. Απο μαγαζι στην ελλαδα παντως εχουν εγγυηση 1+1 χρονια. Το μονο θετικο ισως να ειναι αυτο. Κατι ακομα, ειναι καλυτερο να παω σε 1Din η 2din; Βλεπω πως υπαρχουν μοντελα και των 2 ειδων για το Ε46
καλως τον (και παλι!).
Μεγαλο ρολο στα σπεκς που θα βρεις και ειδικα στη ραμ ειναι τι εκδοση ανδροιντ φοραει. Και ποσο κουτσουρεμενη/πειραγμενη ειναι.
Με android 9 πχ και 2gb ram θα εχεις θεματακια ακομα και σε βασικες λειτουργιες.
Με android 7 και παλι 2gb ραμ θα δουλευει πολυ πολυ καλυτερα σε οτι του ζητησεις.
Προσωπικα δε θα πηγαινα ποιο πισω απο 6ρι λογω συμβατοτητων με apps και οχι πανω απο 8ρι λογω αναγκων και διαχειρησης ραμ.
Εχω και γω eonon οπως ο ηλιας απο πανω. Αλλο μοντελο παρομοια σπεκς. Αγορα απο αγγλια μεσα απο την εταιρια.
Για τη βασικη χρηση που το θελω δουλευει αψογα.(μουσικη,ραδιο,χαρτες ,βιντεο, αναπαραγωγη απο usb,κλησεις, bt, wifi)
Μικρα "θεματακια" οπως πχ οτι δε σ αφηνει να αλλαξεις ονομα και pw στο bluetooth.... και αλλα τετοια που αν εξερεσεις το OCD που μου τη βαραει ωρες ωρες δεν ενοχλουν...
Ολα αυτα σε τρομερο vfm...
BILL007 (14-09-19)