Thread automatically updated every 5 second(s).
Automatic thread refreshing has been stopped because you appear to be idle. Un-Idle
-
Ανανέωση
-
Wheelman σε ευχαριστω για τον χρονο σου.καταρχας τα αγγλικα μ ειναι λιγο χαλια αλλα απο τα λιγα που καταλαβα το παλικαρι λεει οτι το πιεζει και κλεινει και φαινεται πως εχει θεμα με τα παραθυρα...στην δικη μου περιπτωση για καποιο λογο τρωει το γραναζι που εχω στην φωτογραφεια...εχθες με ετρωγε το θεμα αυτο και καθησα και τα ελυσα παλι ολα,εβγαλα παλι τις μπουκαλες που εχει στο καπακι και φωναξα εναν γειτονα φαναρτζη μ ειπε οτι οι μπουκαλες εχουν θεμα...δηλαδη μπορεις να τις κλεισεις πολυ ευκολα σε σχεση με καποιες αλλες, δεν φαινεται να εχουν την πιεση που πρεπει και οταν κανει το καπακι να κλεισει μαλλον περνει ολο το βαρος το μοτερ και τρωει το γραναζι.οταν τρωει το γραναζι δεν μπωρεις να φανταστεις τι ηχο κανει.λες και χτυπας λαμαρινα με σφυρι..η επομενη μ κινησει ειναι να παραγγηλω ενα καινουργιο γραναζι απο το ebay και να βρω 2 τετοιες μπουκαλες και να τις βαλω!!Επισεις θελω να πω οτι οταν αγορασω τα υλικα αυτα θα ανεβασω βιντεο με το τι ζημια ακριβως εχω και ενα αλλο βιντεο με την σωστη λειτουργια εαν τελικα δουλεψει σωστα
-
The Following User Says Thank You to songoku For This Useful Post:
Ετικέτες Θέματος
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP