Αρχικό μήνυμα απο
BILLYS
Επειδή διάβαζα συχνά την ενότητα με το αυτοκίνητό σου έχω να πω... τυχερός αυτός που το πήρε και μακάρι να το διατηρήσει όπως εσύ και καλύτερα.
Με το καλό να παραλάβεις το νέο σου αυτοκίνητο και να το χαρείς όπως την μπέμπα!!!!
Σε ευχαριστώ πολύ....

Αρχικό μήνυμα απο
BILL007
Με το καλό το επόμενο!
υ.γ. θα σε μπαναρουμε αργότερα, μην ανησυχείς

Σε ευχαριστώ πολύ.... Μόνο μάρκα να πω, το ban σίγουρο.... Χαχαχαχαχα

Αρχικό μήνυμα απο
dreamer
δεν το πιστευω οτι το εδωσες..εγω δεν ειχα δει τις ενοτητες πριν.και δεν το πιστευω γιατι μεχρι τελευταια στιγμη ολο και με κατι νεο μπαξιμο/αλλαγη μας απασχολουσες ...με γεια το νεο,7θεσιο ε? μεγαλωσε η οικογενεια..να τους χαιρεσαι ολους και καλοταξιδο..
υ.γ. πρωτη φορα βλεπω σε πληρες προφιλ με κλειστα αραθυρα.βλπεω μεμβρανες να εχουν ιδιο βαθμο εμπρος -πισω.τι μαρκα ειναι και που τις εβαλες,πειδη ξερω οτι εισαι απο βορεια..
Κι εγώ δυσκολεύτηκα να το αποχωριστώ, το πρόσεχα σαν τα μάτια μου, αλλά ήταν θέμα χρόνου (και πολύ το καθυστέρησα, 7 χρόνια!) και απλής αριθμητικής (6 άτομα - 5 θέσεις). Ούτε ασφάλεια μετακίνησης υπήρχε, ούτε φυσικά άνεση.
Οι μεμβράνες είναι Αμερικής και τοποθετήθηκαν σε τοπικό κατάστημα της πόλης των Σερρών (Δουλγερης Car Glass), πολύ ευχαριστημένος. Δες το περιμετρικά... 

Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
VW Tiguan Allspace 2.0 BiTDi Stage 1 300HP DSG7 7seater