
Αρχικό μήνυμα απο
dark knight
όχι δεν είμαι μηχανικος. δυστυχως υπαρχουν μηχανικοι που δεν ξερουν να κανουν εξαερωση στο κύκλωμα φρενων του ε46 και εχουν εχουν μεινει στο κλασσικο τρομπάρισμα από την εποχη των Μοσκοβιτς. συνεπως η επιλογή μηχανικου είναι εξισου σημαντικη με την επιλογή αυτοκινητου.
αν προσανατολίζεσαι σε αγορα κουπε, ακομα καλυτερα. Η μπεμβε φημίζεται για την κομψοτητα και τις αρμονικες γραμμες των κουπε μοντελων της. Και το ε46 επιβεβαιωνει και με το παραπανω τον κανονα. Σε περιπτωση που επιλεξεις καμπριο, θα εχεις 2 αυτοκίνητα σε ένα. δεδομενου του καλου κλιματος της Ελλαδας ειναι πολύ καλη επιλογή. αν δεν εχεις οικογενειακες υποχρεώσεις προτιμησε το.
Σε αντιθετη περιπτωση, θα χρειαστείς και δευτερο αυτοκινητο. στην παρεα υπαρχουν 5 καμπριο,και οι ιδιοκτητες τους αρνουνται πεισματικα να τα αντικαταστησουν . εκ των οποιων οι 3, με οικογενεια. από την στιγμη που θα ανοίξεις την οροφη αλλαζει εντελως η οδηγικη εμπειρια.
να γελασουμε και λιγο