Επανερχομαι εχοντας νεοτερα για την ιστορια αυτη. Πηγα στον μηχανικο που το πηγαινω χρονια το αμαξι κ το ξερει, μου ειπε λογικη φθορα με τοσα χιλιομετρα. Πολυ πιθανο να μην ειναι μονο τσιμουχακια μου λεει αλλα ισως και ελατηρια. Επισης του ειπα οτι οσο ειναι ζεστο το αμαξι αν το σβησω ζοριζεται να ξαναπαρει, αν κρυωσει παιρνει αμεσως κ μου λεει αυτο δειχνει οτι δεν υπαρχει συμπιεση που σημαινει οτι μαλλον το προβλημα δεν ειναι μονο απο κεφαλη, αλλα ισως εχει αρπαξει κ πιο κατω (εμβολα). Γενικη ανακατασκευη μου προτεινε με ολα τα τριγυρω αφου θα το ανοιξω να το κανω σωστα μου λεει (γλυστρες, καδενα, τρομπα λαδιου κ μιζα λογο χιλιομετρων) κοστος 2.5-3 χιλιαρικα.
Μου λεει αν δεν εχω σκοπο να το πουλησω συντομα το αμαξι κ να το κρατησω για χρονια ακομα αξιζει να δωσω αυτα τα χρηματα γιατι θα ειναι νεο μοτερ κ θα βγαλει αλλα τοσα χιλιομετρα.. Μπορουμε να βαλουμε κ αλλο μοτερ μου λεει αλλα σαν μεταχειρισμενο δεν θα ξερουμε ποτε τι ζορια εχει φαει κ ποσο θα με βγαλει..
Για να πω οτι το δινω κ παιρνω αλλο αμαξι δεν παιζει, οικονομικα δεν με παιρνει, εδω ζοριζομαι ακομα κ στην τιμη που ακουσα της ανακατασκευης.
Τι προτεινετε? Σωστα με συμβουλεψε κ απο τιμες τις θεωρειτε λογικες?

Απάντηση με παράθεση