Στο 328 το εχω 4 χρονια αεριο. Στους 10 μηνες εκανα αποσβεση τα 1000 ευρω της εγκαταστασης. Χονδρικα εχω γλυτωσει γυρω στα 4500 ευρω αυτα τα 4 χρονια. Πεταμενα λεφτα που θα πηγαιναν στην βενζινη.
Στο z3 το κιτ της zavoli το bora αν δεν κανω λαθος ειναι πανω απο 5 χρονια.
Και τα 2 αμαξια δουλευουν αψογα και δν εχουν κανενα απολυτως θεμα.
Αυτα οσο αφορα εμενα. Ξερω αμαξια που εχουν πανω απο 6 χρονια υγραεριοκινηση και δν εχουν κανενα απολυτως θεμα. Οποτε σε τετοια κυβικα το θεωρω μονοδρομο. Αν καποιος δν εχει θεμα να χαλαει 3 χιλιαρικα και παραπανω για βενζινη το χρονο οκ παω πασο. Σιγουρα ειναι προτιμοτερο. Αλλα απτην στιγμη που το μετετραψα αεριο φιλε μου πραγματικα σωθηκα. Δεν το συζητω καν αυτο. 2 αμαξια...και τα 2 υγραεριο για χρονια...0 προβληματα....και καποια χιλιαρικα κερδος. Αυτα οσο αφορα εμενα.τωρα αν καποιος εχει δωσει 600-700 ευρω σε συνεργειο της πλακας για να βαλει αεριο...τοτε ναι...πιθανον να ειχε θεμα.
Στο συνεργειο που εκανα την μετατροπη ειναι φιλος ο μηχανικος. Καθε βδομαδα σχεδον κανει και μια μετροπη. Δν εχω ακουσει να υπηρξε ποτε καποιος κινητηρας οφ. Ειδικα τωρα με τα νεα συστηματα. Τεσπα...μακαρι να ειναι σκυλι μοτερ οσο ειναι και το 28αρι.. γτ εκει με βλεπω να καταληγω