Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο katsaraios Εμφάνιση μηνυμάτων
Γιωργο συμφωνω 99% μαζι σου .
εγω το 2 din που εχω βαλει κανει 200 ευρω και τα εχει ολα,μεχρι στιγμης κανενα προβλημα,αλλα επειδη ακριβως ειναι φτηνο αν χαλασει εχω περιθωριο οικονομικα να το αλλαξω με τετοια τιμη.
στο 1% που εχω επιφυλαξη ειναι οτι το καταστημα δινει εγγυηση και κανει αψογη δουλεια οποτε για οποιον τα διαθετει νομιζω ειναι καλυτερη λυση απο το εργοστασιακο μακραν
Το καθε τι ,εχει και την τιμη του....! και το σιγουρο ειναι οτι 950 ευρω για κινεζικο ειναι παραπανω απο πολλαααα ! Αντιστοιχες συσκευες για group vag κυμενονται στα 500-600 ευρω που και παλι ειναι παρα πολλα καθως ειναι γνωστο οτι εχουν προβληματα αξιοπιστιας αυτα τα προιοντα ! και να σου βγει καλο ενα κινεζικο ,παλι, εχει μειωμενη αποδοση ενισχυτη σε σχεση με τα επωνυμα...! Επισης και με εξωτερικο ενισχυτη να παιξεις θα ακουσεις τα παρασιτα της αρκουδας....!
Ολα αυτα παντα τα λεω σε σχεση αποδοσης,αξιοπιστιας - τιμης. Τα 200 ευρω που πληρωσες εσυ για την 2din ειναι μια χαρα τιμη ...και να σου χαλασει το πετας και παιρνεις αλλο....δεν κλαις το χιλιαρικο...!