72 είναι πέρα από το όριο των 71 που έχω διαβάσει. Αντέχει;
72 είναι πέρα από το όριο των 71 που έχω διαβάσει. Αντέχει;
E30 318i
Δεν καταπονειται η πεταλουδα απο κατι, απλα της αφαιρεις το κλαπετο και τη μεγαλωνεις στον τορνο 4mm αφου πρωτα της αφαιρεσεις το καπακι με ολα τα ηλεκτρικα της μια και ειναι ηλεκτρικη και οχι ντιζατη. Τοποθετειται επισης το νεο μεγαλυτερο κλαπετο και αυτο ειναι ολο. Για να προλαβω μερικους, η εργασια βελτιωσης της πεταλουδας εγινε με αποστολη της δικης μου σε μηχανουργειο στην αγγλια με κοστος καπου στα 150ευρω αν θυμαμαι καλα με μεταφορικα. Ειναι αντιγραφη του Αμερικανου Dinan στο 1/3 της τιμης, που πουλαει ο Dinan.
S8N (06-02-19)
Το δυσκολο δεν ειναι να ανοιξεις τα 4mm σε αυτη την πεταλουδα αλλα να αφαιρεσεις απο πανω της τα ηλεκτρικα μερη και να την ξανακλεισεις μιας και απο τη μαμα της το μεταλικο στελεχος με τα ηλεκτρικα της ενωνονται με εναν πρεσαριστο φιξ ελασμα το οποιο το κοβεις και το καταργεις για να την ανοιξεις και χρειαζεσαι κατι αντιστοιχο για να την ξανακλεισεις. Ρωτησα αρκετα γνωστα και επωνυμα ελληνικα ρεκτιφιε -τορνατζιδικα αλλα κανενας δεν αναλαμβανε την αφαιρεση των ηλεκτρονικων της μερων (γραναζακια - ποτενσιομετρο και οτι αλλο περιλαμβανει εντος).