Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 49

Θέμα: BMW E30 6cyl turbo

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Ξεσσαλονικη!
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο S8N Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τι αρπαζεστε μωρέ...

Αυτά που λέτε για το 30αρι μπορεί κανείς να τα πει για κάθε μπεμβε δεκαετίας 90-2000. Σάμπως για το 46αρι δεν ισχύουν; Η ακόμα χειρότερα για το 36 και το 39; Κυκλωμα ψύξης, αντλίες, βανος, μέταλλα, πατώματα, ηλεκτρικά...

Γιάννη, θυμήσου ο Τάσος πόσα έχει σκασει για το 46αρι.

Αυτά είναι μες στο πρόγραμμα για παλιά αυτοκίνητα που χρησιμοποιούνται καθημερινα. Εάν μάλιστα το οδηγεί πάνω από ένα χερι, τότε κλαψ' τα Χαραλαμπε.
    Οκ ρε Άρη, εγώ έχω Μ3 και 9 χρόνια το χρησιμοποιώ όσο περισσότερο μπορώ, δουλειά, πίστα, βουνό, βόλτα κλπ και δεν με έχει αφήσει ποτέ, δεν μου έχει κοστίσει ο κούκος αηδόνι ούτε τίποτα, τι να κάνουμε δηλαδή? Δημόσιο φόρουμ ήμαστε, ο καθένας λέει την άποψη του, και ο Θοδωρής με το 30ρι τα ίδια, η εμπειρία του Σάββα τα ίδια, υπάρχει και η άλλη όψη του νομίσματος. Επίσης όλα αυτά τα χρόνια είτε από αυτά που διαβάζουμε είτε από συζητήσεις, στην Αθήνα ως επί το πλείστον χρεώνουν πολύ πολύ περισσότερα στα συνεργεία και είναι δυσκολότερο να βρεις "σωστό" μάστορα
    Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.

2. The Following User Says Thank You to pilot For This Useful Post:

S8N (29-01-19)

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP