Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 49

Θέμα: BMW E30 6cyl turbo

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Επειδή με εχει απασχολησει και μενα αυτό το θεμα σε πιο ηπιο βαθμο, του τυπου εχω ένα κλασικο αυτοκινητο σε καλη κατασταση το βγαζω μια Κυριακη με λιακαδα και κανω και κανα μπαντιλικι, η γνωμη μου είναι ότι αυτά τα αυτοκινητα αν δεις την πραγματικη τους εικονα είναι ένα ματσο παλιοσίδερα. Από κει και περα όταν κανεις ένα γουστο που ευχαριστει την ψυχη σου, αυτό το πραγμα δεν εχει αξια ουτε πληρωνεται, όπως λεω και στο ξαδερφο μου, που είναι με ένα κομπουτερακι στο χερι και λεει ολη την ωρα "ακριβο" "δεν αξιζει" "πολλα λεφτα". Αν ξεκινάς με αυτό το σκεπτικο και το θεμα των χρηματων γινεται στεναχωρια αστο καλυτερα μην ασχολησαι καθολου. Σιγουρα ένα αμαξι 25-30 χρονων δεν κανει για καθημερινη χρηση από πολλες αποψεις, ειτε από θεμα αξιοπιστίας, είτε από θεμα ασφαλειας, ειτε από θεμα καταναλωσης κτλ. Οποτε το ερωτημα αν αξιζει είναι υποκειμενικο για τον καθενα. Εγω από προσωπικη εμπειρια το μονο που μπορω να πω είναι ότι θειος μου ειχε Ε30 318 τελείως απλο από καινουριο το κρατησε 20 χρονια περιπου δεν ειχε κανενα θεμα ουτε εφυγε ποτε από το δρομο,πολυ ανωτερο από το kaddet που ειχε ο πατερας μου και το ρενο 19 είναι λιγο αδικο να το συγκρινουμε με τα σημερινα αυτοκινητα.
    quattro ist fur sissies

2. The Following 2 Users Say Thank You to savvas bmwdakias For This Useful Post:

Panos 316T (29-01-19), S8N (29-01-19)

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP