Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 212

Θέμα: BMW X3 2.0 - Αξιοπιστία & προβλήματα

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    1

Προεπιλογή BMW X3 2.0 - Αξιοπιστία & προβλήματα

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο GTZ Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το DPF μπουκώνει όταν κινείσαι πολυ εντός πόλης και το μοτέρ δεν προλαβαίνει να ζεσταθεί.Εδω παίζουν ρόλο και οι προβληματικοί θερμοστάτες νερού αν δεν δουλεύουν σωστά.
    Ο Μαφ έχει θεμα με τα swirl flaps συνήθως .Για τον αισθητήρα turbo δεν ξερω...
    Βάλε το προγράμμα το συγκεκριμένο και θα με θυμηθείς...
    Το αμάξι έχει τελική 215 με το προγράμμα αυτο τη στιγμή που ίδρωνε να πιάσει τα 190 με την εργοστασιακή του απόδοση...
    Μου έκαναν καθαρισμό dpf με ένα υγρό , δοκίμασαν άλλον καινούργιο αισθητήρα μαφ και το πρόβλημα παραμένει . Το αυτοκίνητο κάνει πολύ λίγα έως καθόλου χιλ μέσα στην πόλη . Από προγραμμα του έχω το race chip .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο kostasxan Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μου έκαναν καθαρισμό dpf με ένα υγρό , δοκίμασαν άλλον καινούργιο αισθητήρα μαφ και το πρόβλημα παραμένει . Το αυτοκίνητο κάνει πολύ λίγα έως καθόλου χιλ μέσα στην πόλη . Από προγραμμα του έχω το race chip .

Να ξερεις:Το DPF μπουκωνει από το racechip. Βάλτο στην πιο χαμηλή βαθμίδα ή βγαλτο τελείως. Το racechip συνδέεται στον αισθητήρα πίεσης καυσίμου και αυτό που κάνει είναι να πλουτίζει υπερβολικά το μείγμα. Στα ντίζελ ο εμπλουτισμός μείγματος δίνει άλογα και ας μην αυξήσεις την πίεση του τούρμπο. Αποτέλεσμα είναι η υπερβολική καπνα που μπουκωνει το DPF και η λειτουργία αυτοκαθαρισμού του δεν επαρκεί. Αν το γυρισεις μαμά τελειως οδήγησε το για 20-30 λεπτα με σταθερη ταχυτγτα 140 χλμ και 6η και το φίλτρο θα καθαρίσει τελείως. Το είχα πάθει παλιά όταν είχα ένα ανάλογο κουτί της steinbauer και γνωρίζω από πρώτο χέρι. ...

Rides
    1

Προεπιλογή

Να ξερεις:Το DPF μπουκωνει από το racechip. Βάλτο στην πιο χαμηλή βαθμίδα ή βγαλτο τελείως. Το racechip συνδέεται στον αισθητήρα πίεσης καυσίμου και αυτό που κάνει είναι να πλουτίζει υπερβολικά το μείγμα. Στα ντίζελ ο εμπλουτισμός μείγματος δίνει άλογα και ας μην αυξήσεις την πίεση του τούρμπο. Αποτέλεσμα είναι η υπερβολική καπνα που μπουκωνει το DPF και η λειτουργία αυτοκαθαρισμού του δεν επαρκεί. Αν το γυρισεις μαμά τελειως οδήγησε το για 20-30 λεπτα με σταθερη ταχυτγτα 140 χλμ και 6η και το φίλτρο θα καθαρίσει τελείως. Το είχα πάθει παλιά όταν είχα ένα ανάλογο κουτί της steinbauer και γνωρίζω από πρώτο χέρι. ...
    Στην πιο χαμηλή το έχω . Δεν μου μπούκωσε το dpf .

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο kostasxan Εμφάνιση μηνυμάτων
    Στην πιο χαμηλή το έχω . Δεν μου μπούκωσε το dpf .

Κάπου είπες ότι σου το καθάρισαν με υγρό αν δεν κάνω λάθος...οπότε υπέθεσα ότι μπούκωμα...

Rides
    1

Προεπιλογή

Κάπου είπες ότι σου το καθάρισαν με υγρό αν δεν κάνω λάθος...οπότε υπέθεσα ότι μπούκωμα...
    Προληπτικά το έκαναν , μήπως έφταιγε αυτό . Να ξεκινήσουν από τα φθηνά .

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP