Για αυτό κι εγώ όταν διάλεξα το 30 μου πριν 10 χρόνια, το πήρα όσο πιο πλήρες μπορούσα. Υδραυλική κρεμαγιέρα, αντιστρεπτικές και δισκόφρενα μπρος πίσω, μπλοκέ διαφορικό, δερμάτινα καθίσματα, αναρτήσεις-ελατήρια και ηλεκτρικά καλούδια.
Όλα αυτά τα χρόνια, σε θέμα βελτίωσης έχω αλλάξει μόνο κρεμαγιέρα, έβαλα πιο κοντή από E36 η οποία μου κόστισε 30 ευρώ αγορά και 45 ευρώ το σετ ανακατασκευής με όλα τα τσιμουχάκια.
Βλάβες, η πιο συχνή είναι αντλία βενζίνης, που έχω αλλάξει 2 φορές, μια με μεταχειρισμένη που έβγαλε 1 χρόνο και μια καινούρια κινέζικη που 4 χρόνια τώρα λειτουργεί μια χαρά.
Και όσο με ξέρουν, ξέρουν ότι το οδηγώ δυναμικά. Επίσης, λόγω μπλοκέ, πάντα φεύγει γλυκά και προβλεπόμενα αλλά και σε αναμενόμενες καταστάσεις. Δεν με έχει ξαφνιάσει ποτέ. Επίσης όταν φύγει, με άφημα γκαζιού επανέρχεται με τελείως προβλεπόμενο τρόπο.
Το σασμάν μόνο που έσπασα με μάτωσε, αλλά έφταιγα εγώ, όχι το αμάξι.
Μοτερικά είμαι ευτυχώς μια χαρά, μόνο συντήρηση σε αναλώσιμα (λάδι, φίλτρο, υγρά).
Γενικά, κάθε μέρα που το οδηγώ μου δίνει απόλαυση και χαμόγελο στα χείλη και νομίζω ότι αξίζει τα λεφτά που θέλει. (το δικό μου τουλάχιστον).

Απάντηση με παράθεση
) αλλά μπορεί να είναι εξίσου ευχάριστο και παιχνιδιάρικο στο δρόμο με λιγότερα από τα μισά άλογα.

. Το αμάξι από ανάρτηση έχει μόνο ελατήρια χαμιλοματος κ φρένα 325, το σύνολο του βγήκε κανένα 3χιλιαρο από ότι μου ειπαι. Αλλά budget φάση, τώρα αν θες καλά πράγματα, ανάρτηση coilpvers αντιστρεπτικές Hr, 4pπιστόνια φρένα 18 ζάντες κτλ θα σου στιχησει ανάλογα