Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Απόψεις για λάστιχα

Ψήφισαν
108. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
  • Continental ContiSportContact 5

58 53,70%
  • Dunlop SP SportMaxx RT

14 12,96%
  • Michelin Pilot Sport 3 PS3

37 34,26%
Δημοσκόπιση Πολλαπλής Επιλογής
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 234

Θέμα: Απόψεις για λάστιχα..

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Μακεδονία
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο dreamer Εμφάνιση μηνυμάτων
    goodyear efficient grip rof .https://www.mytyres.co.uk/cgi-bin/rs...n&typ=R-217106
    τα ειχα δει στην αντιπροσωπεια φορεμενα σε ενα ασσο mpack και μου αρεσε που το προφιλ τους σαν σχεδιο ηταν διαφορετικο και εχουν και πολυ καλη προστασια ζαντας που οπως ειπα ηταν σωτηρια για εμενα.στην αρχη διστασα λογω W αλλα κανενα προβλημα,ειναι ζεστα απο την αρχη..λιγο τωρα στο πολυ κρυο στην εκκκινηση αλλα μετα ειναι σουπερ..αυτο που μου εκανε ιδιαιτερη εντυπωση ειναι οτι κυλαει πολυ γρηγορα,δεν κραταει πισω την επιταχυνση,θα ελεγα οτι ειναι ενα γρηγορο ελαστικο..και στις στροφες παραλληλα λογω ρανφλατ τοιχωματων κραταει πολυ καλα..ομως επειδη εχω χαμηλωσει τις πιεσεις για ανεση νιωθω ελαχιστο βουλιαγμα στις κλειστες στροφε μονο..φυσικα δεν βουλιαζει οπως ενα συμβατικο,παιρνει τις στροφες ακομα και με χαμηλεες πιεσεις σαν τρενο,εχει πολυ καλο κρατημα..ειμαι στα 35.000 χιλ. τωρα και δοξα τω θεω ολα καλα,νιωθω οτι εχει αλλα 10.000 γεματα ακομα...φυσικα δεν εχει την γομα ενος ελαστικου επιδοσεων με μαλακη γομα οπως ενα zero η' sportcontact αλλα για την κατηγορια του ειναι πολυ καλο..εγω σε 17αρια συμβατικα θα εβαζα το ασιμετρκ της γκουντγιαρ αλλα αφου λες οτι δεν ειναι τοσο καλο το τελαυταιο θα πηγαινα σε ενα απο απο τα αλλα 2 συμβατικα που ανεφερα...
    Κι αυτό το Efficient Grip Performance είναι Touring ελαστικό, εγώ θέλω πιο σπορτιφ...

Για το AS3, δεν είναι ότι έχω εγώ αρνητική άποψη, είναι το ότι διαβάζω πολύ αρνητικές κριτικές στο Skroutz από όσους το έβαλαν... Ομολογώ ότι το είχα σαν πρώτη επιλογή.... Κι ακόμα το σκέφτομαι....
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ///Maniac Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλησπερα και καλη χρονα σε ολους....εχει δοκιμασει κανεις τα KUMHO Ecsta PS91 ? Φαινεται πολυ καλο σαν πελμα και σαν τιμη...εγω εχω τα conti sport contact 5 για 2 χρονια και 3 μηνες και ειμαι πολυ ευχαριστημενος απλα ειναι αρκετα ακριβα...
    Εδώ δείχνει κριτικές μέτριες, στα τεστ είναι στις τελευταίες θέσεις, έχει όμως ωραίο sport πέλμα όντως...

https://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Kumho/Ecsta-PS91.htm

Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    VW Tiguan Allspace 2.0 BiTDi Stage 1 300HP DSG7 7seater

Περιοχή
    Αthens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Στα specs του tyre reviews ξεπερναει το conti sport contact 5 σε ολα ...οποτε κατα ποσο ειναι ρεαλιστικα αυτα τα ποσοστα που δειχνει δεν ξερω...αλλα αν ειναι να εχει τα 9/10 της αποδοσης σχετικα με το πιο ακριβο και καλο ελαστικο με τα 2/3 της τιμης του τοτε μου φαινεται σαν πολυ καλη επιλογη...

Περιοχή
    Μακεδονία
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ///Maniac Εμφάνιση μηνυμάτων
    Στα specs του tyre reviews ξεπερναει το conti sport contact 5 σε ολα ...οποτε κατα ποσο ειναι ρεαλιστικα αυτα τα ποσοστα που δειχνει δεν ξερω...αλλα αν ειναι να εχει τα 9/10 της αποδοσης σχετικα με το πιο ακριβο και καλο ελαστικο με τα 2/3 της τιμης του τοτε μου φαινεται σαν πολυ καλη επιλογη...
    Ποιο εννοείς;

Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    VW Tiguan Allspace 2.0 BiTDi Stage 1 300HP DSG7 7seater

Περιοχή
    Αthens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Eννοω οτι αν θεωρησουμε σαν τα τοπ ελαστικα αυτης της κατηγοριας τα κοντινενταλ , τα μισελεν κλπ, που στις δικες μου διαστασεις (225-40-18 και 245-35-18) βγαινουν κοντα στην 600αρα (το 2016 εβαλα τα κοντι σπορτ κοντακτ 5 εναντι 580ευρω) τοτε τα KUMHO Ecsta PS91 που βγαινουν γυρω στα 400κατι η τετραδα δεν ειναι καθολου ασχημη επιλογη αν λαβω υποψη τις κριτικες που εχει...επισης εγω κανω ελαχιστα χλμ το χρονο (5 6 χιλιαδες) ...στο μυαλο μου επισης εχω και τα hankook ventus v12 evo2 που ειναι και κατευθυντικα ωστε να μπορω να τα κανω αλλαγη απο πλευρα σε πλευρα πανω στη διετια να μην τριβονται απο το καμπερ στο εσωτερικο τους..βγαινουν και αυτα στο ιδιο κοστος και ειναι ιδιας κατηγοριας...αλλα σε παλιοτερη εμπειρια με τα ventus v12 evo1, σε peugeot 206cc ηταν τραγικα, οποτε προς το παρον μενω στα Kumho

5. The Following 2 Users Say Thank You to ///Maniac For This Useful Post:

BILL007 (04-01-19), topmar (02-01-19)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP