ναι αυτα λεω...δεν ειναι επιδοσεων σιγουρα...οχι δεν τα εχω δοκιμασει,το σκεφτηκα να σου πω γιατι ακουω πολλα καλα λογια και για κρατηματα και για ανεση για ρανφλατ αλλα το απεριψα και εγω γιατι μου φανηκε και εμενα οπως εσενα..ασε που δεν την συμπαθω την εταιρεια αυτη και πολυ..παντως απο ολες τις κριτικες που εχω ακουσει δεν ειναι σκληρα σαν τα αλλα της εταορειας..να φανταστεις λενε οτι το ποτενζα το συμβατικο ειναι πιο σκληρο απο αυτο σε αισθηση που ειναι και ρανφλατ..σιγουρα δεν ειναι τοσο μαλακο σαν το συμβατικο ενα 10% πιο σκληρο θα ελεγα απο αυτα που μου λενε...εγω βαζω γκουντγιαρ γιατι μου βγαζουν χιλ. με καλο κρατημα και αντοχη σε υγρο και στεγνο..ρανφλατ αλλα με χαμηλες πιεσεις για ανεση...και εχω και τις ζαντες σε καλο επιπεδο και αν και εχω βρει παρα πολλες φορες σε πλαινα-μεντιτερανεαν κοσμος,παρκινγ,εισοδος,ξερ ις απο βορειο ελλαδα εισαι-δεν καταλαβαινουν τιποτα...ειμαι ικανοποιημενος μεχρι τωρα ....θελω να βαλω κοντι 6 συμβατικα αν τα εβγαζε σε 16αρια γιατι ακουω καλα λογια γιαυτο..θα πηγαινα για δοκιμη..αλλα δεν εβγαλαν μεχρι τωρα