Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Απόψεις για λάστιχα

Ψήφισαν
108. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
  • Continental ContiSportContact 5

58 53,70%
  • Dunlop SP SportMaxx RT

14 12,96%
  • Michelin Pilot Sport 3 PS3

37 34,26%
Δημοσκόπιση Πολλαπλής Επιλογής
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 234

Θέμα: Απόψεις για λάστιχα..

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Νομίζω πάντως ότι 1) [αμάξι 1500 κιλών, 200 ίππων με σπορτίφ ιδήγηση] και 2) [λάστιχο σπορτίφ για 40χιλ χιλιόμετρα] είναι δύο έννοιες ασύμβατες μεταξύ τους.
    Αν είχες νισσάν αλμέρα 1400 και οδηγούσες οικογενειακά θα μπορούσες να βγάλεις και 40 και 50χιλ χιλιόμετρα με ένα σετ ελαστικών - στην περίπτωση σου όμως φοβάμαι ότι όχι.

Κάτι θα αναγκαστείς να θυσιάσεις..
    tsapi, το

2. The Following 2 Users Say Thank You to tsapi For This Useful Post:

mark e92 (25-12-18), topmar (24-12-18)

Περιοχή
    Μακεδονία
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο dreamer Εμφάνιση μηνυμάτων
    σε τι συνθηκες οδηγουσε?πολη?εκτος πολης? με ποσα χιλιμ. οδηγουσε μεσο ορο?πηγαινε ταπα,σιγα.προσεκτικα? στροφες πως? φρενα? ρωταω για να ξερω γιατι αν βρω τετοιο ελαστικαο συμβατικο που να παει 50.000 αυριο το παιρνω! και ειμαι γενικα και χρηστης που αν δεν λιωσουν τα ελαστικα δεν τα αλλαζει...στο tyrereviews λενε μαξιμουν 23000 μιλια που ειναι περιπου 35.000 χιλμ. σε δικο μας αμαξι και δρομους αγγλιας που λενε οι ιδιοι οτι ειναι απαραδεκτοι...οκ περιπου 5000 πανω αποσο λεω ,γινεται αν προσεχεις,αλλα 50.000 μου φαινεται εξωπραγματικο!

οσο για το tyrereviews δεν ξερω τι κριτηριο εχουν οι αγγλοι για τους δρομους τους..δλδ. ποσο χαλια ειναι σε συγκριση με τους δικους μας.παντως εκει ψαχνω για αυτοκινητο σαν τα δικα μας μονο και συνθηκες οδηγησης.συνηθως δεν πεφτουν εξω αν το ψαξεις με αυτα τα κριτηρια.εγω οτι δοκιμασα πανω κατω μεσα επεσαν.εκει επισης τα κοντι 6 τα εκθειαζουν σε ολα εκτος την αντοχη.παντως γενικα πολλα χιλιομετρα βγαζουν μονο μετρια ελαστικα σε αποδοση,οπως εχει ειπωθει.ενα καλο ελαστικο επιδοσεων και κρατηματος θα εχει γομμα που ειναι ανωτερη και πιο μαλακη οποτε φθειρεται πιο γρηγορα.
    Είναι συντηρητικός οδηγός, μεικτή οδήγηση σε πόλη + επαρχιακή + εθνική, αλλά τόσο του έβγαλαν, 50Κ ΚΜ τα AS2.....
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο tsapi Εμφάνιση μηνυμάτων
    Νομίζω πάντως ότι 1) [αμάξι 1500 κιλών, 200 ίππων με σπορτίφ ιδήγηση] και 2) [λάστιχο σπορτίφ για 40χιλ χιλιόμετρα] είναι δύο έννοιες ασύμβατες μεταξύ τους.
    Αν είχες νισσάν αλμέρα 1400 και οδηγούσες οικογενειακά θα μπορούσες να βγάλεις και 40 και 50χιλ χιλιόμετρα με ένα σετ ελαστικών - στην περίπτωση σου όμως φοβάμαι ότι όχι.

Κάτι θα αναγκαστείς να θυσιάσεις..
    1650Kg.... Χαχαχαχα

Με βλέπω να καταλήγω πάλι στα ήδη δοκιμασμένα Hankook....

Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    VW Tiguan Allspace 2.0 BiTDi Stage 1 300HP DSG7 7seater

4. The Following User Says Thank You to topmar For This Useful Post:

BILL007 (30-12-18)

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο topmar Εμφάνιση μηνυμάτων
    Είναι συντηρητικός οδηγός, μεικτή οδήγηση σε πόλη + επαρχιακή + εθνική, αλλά τόσο του έβγαλαν, 50Κ ΚΜ τα AS2..... 1650Kg.... Χαχαχαχα

Με βλέπω να καταλήγω πάλι στα ήδη δοκιμασμένα Hankook....

Από πού κι ως που βρε παιδιά 1650 κιλά το δίλιτρο Ε90?

Από 1395 έως 1495 το δίνει η BMW, αναλόγως εξοπλισμού.

Εδώ 1700 ζυγίζει το F25 με τον Β47 που είναι τετρακίνητος ρινόκερος.

Κατά τα άλλα, τα Hankook είναι μια χαρά.

Απλώς μη λέμε ότι τα Nexen κλπ δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από πρωτοκλασάτες μάρκες, οι οποίες συμμετέχουν σε παγκοσμια πρωταθλήματα και επενδύουν εκατομμύρια σε R&D για να βελτιώσουν σύνθεση γόμας και χαραξη. Αυτό είναι που πληρώνουμε στα τοπ ελαστικά.

6. The Following 5 Users Say Thank You to S8N For This Useful Post:

BILL007 (07-01-19), dark knight (06-01-19), pilot (06-01-19), topmar (06-01-19), zaharias (06-01-19)

Περιοχή
    Μακεδονία
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο S8N Εμφάνιση μηνυμάτων
    Από πού κι ως που βρε παιδιά 1650 κιλά το δίλιτρο Ε90?

Από 1395 έως 1495 το δίνει η BMW, αναλόγως εξοπλισμού.

Εδώ 1700 ζυγίζει το F25 με τον Β47 που είναι τετρακίνητος ρινόκερος.

Κατά τα άλλα, τα Hankook είναι μια χαρά.

Απλώς μη λέμε ότι τα Nexen κλπ δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από πρωτοκλασάτες μάρκες, οι οποίες συμμετέχουν σε παγκοσμια πρωταθλήματα και επενδύουν εκατομμύρια σε R&D για να βελτιώσουν σύνθεση γόμας και χαραξη. Αυτό είναι που πληρώνουμε στα τοπ ελαστικά.
    Το ΔΙΚΟ μου E90 ζυγίζει 1653Kg ακριβώς χωρίς οδηγό (μπορώ να ανεβάσω το χαρτί του ΚΤΕΟ εάν θες), δεν είναι απλό διλιτρο Ε90 αλλά διλιτρο E90 Diesel με κοτσαδορο!

Για τα Hankook μάλλον βρήκα ευκαιρία και τα επέλεξα για τους 3 λόγους που ανέφερα... Θα δείξει αν είναι εξίσου καλά με τα απλά που έχω ήδη φορέσει ξανά, από Μάρτιο που θα τα βάλω....

VW Tiguan Allspace 2.0 BiTDi Stage 1 300HP DSG7 7seater

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP