Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Απόψεις για λάστιχα

Ψήφισαν
108. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
  • Continental ContiSportContact 5

58 53,70%
  • Dunlop SP SportMaxx RT

14 12,96%
  • Michelin Pilot Sport 3 PS3

37 34,26%
Δημοσκόπιση Πολλαπλής Επιλογής
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 234

Θέμα: Απόψεις για λάστιχα..

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

40.000 χιλμ. με συμβατικο δυσκολο! 40.000 βγαζουν μονο τα ρανφλατ ...οποτε να καποιο συμβατικο βγαζει 30.000 προτιμησε το

2. The Following User Says Thank You to dreamer For This Useful Post:

topmar (22-12-18)

Περιοχή
    Μακεδονία
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο dreamer Εμφάνιση μηνυμάτων
    40.000 χιλμ. με συμβατικο δυσκολο! 40.000 βγαζουν μονο τα ρανφλατ ...οποτε να καποιο συμβατικο βγαζει 30.000 προτιμησε το
    Φίλος με ολόιδιο όχημα με το δικό μου, είχε τα προηγούμενα Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 (όχι τα 3 που είναι νεότερα) και ήταν σε γενικές γραμμές ικανοποιημένος... Του έβγαλαν δε και σχεδόν 50.000 ΚΜ....

Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    VW Tiguan Allspace 2.0 BiTDi Stage 1 300HP DSG7 7seater

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο topmar Εμφάνιση μηνυμάτων
    Φίλος με ολόιδιο όχημα με το δικό μου, είχε τα προηγούμενα Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 (όχι τα 3 που είναι νεότερα) και ήταν σε γενικές γραμμές ικανοποιημένος... Του έβγαλαν δε και σχεδόν 50.000 ΚΜ....

Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    σε τι συνθηκες οδηγουσε?πολη?εκτος πολης? με ποσα χιλιμ. οδηγουσε μεσο ορο?πηγαινε ταπα,σιγα.προσεκτικα? στροφες πως? φρενα? ρωταω για να ξερω γιατι αν βρω τετοιο ελαστικαο συμβατικο που να παει 50.000 αυριο το παιρνω! και ειμαι γενικα και χρηστης που αν δεν λιωσουν τα ελαστικα δεν τα αλλαζει...στο tyrereviews λενε μαξιμουν 23000 μιλια που ειναι περιπου 35.000 χιλμ. σε δικο μας αμαξι και δρομους αγγλιας που λενε οι ιδιοι οτι ειναι απαραδεκτοι...οκ περιπου 5000 πανω αποσο λεω ,γινεται αν προσεχεις,αλλα 50.000 μου φαινεται εξωπραγματικο!

οσο για το tyrereviews δεν ξερω τι κριτηριο εχουν οι αγγλοι για τους δρομους τους..δλδ. ποσο χαλια ειναι σε συγκριση με τους δικους μας.παντως εκει ψαχνω για αυτοκινητο σαν τα δικα μας μονο και συνθηκες οδηγησης.συνηθως δεν πεφτουν εξω αν το ψαξεις με αυτα τα κριτηρια.εγω οτι δοκιμασα πανω κατω μεσα επεσαν.εκει επισης τα κοντι 6 τα εκθειαζουν σε ολα εκτος την αντοχη.παντως γενικα πολλα χιλιομετρα βγαζουν μονο μετρια ελαστικα σε αποδοση,οπως εχει ειπωθει.ενα καλο ελαστικο επιδοσεων και κρατηματος θα εχει γομμα που ειναι ανωτερη και πιο μαλακη οποτε φθειρεται πιο γρηγορα.

5. The Following 2 Users Say Thank You to dreamer For This Useful Post:

BILL007 (23-12-18), topmar (23-12-18)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP