40.000 χιλμ. με συμβατικο δυσκολο! 40.000 βγαζουν μονο τα ρανφλατ ...οποτε να καποιο συμβατικο βγαζει 30.000 προτιμησε το
Continental ContiSportContact 5
Dunlop SP SportMaxx RT
Michelin Pilot Sport 3 PS3
40.000 χιλμ. με συμβατικο δυσκολο! 40.000 βγαζουν μονο τα ρανφλατ ...οποτε να καποιο συμβατικο βγαζει 30.000 προτιμησε το
topmar (22-12-18)
VW Tiguan Allspace 2.0 BiTDi Stage 1 300HP DSG7 7seater
σε τι συνθηκες οδηγουσε?πολη?εκτος πολης? με ποσα χιλιμ. οδηγουσε μεσο ορο?πηγαινε ταπα,σιγα.προσεκτικα? στροφες πως? φρενα? ρωταω για να ξερω γιατι αν βρω τετοιο ελαστικαο συμβατικο που να παει 50.000 αυριο το παιρνω! και ειμαι γενικα και χρηστης που αν δεν λιωσουν τα ελαστικα δεν τα αλλαζει...στο tyrereviews λενε μαξιμουν 23000 μιλια που ειναι περιπου 35.000 χιλμ. σε δικο μας αμαξι και δρομους αγγλιας που λενε οι ιδιοι οτι ειναι απαραδεκτοι...οκ περιπου 5000 πανω αποσο λεω ,γινεται αν προσεχεις,αλλα 50.000 μου φαινεται εξωπραγματικο!
οσο για το tyrereviews δεν ξερω τι κριτηριο εχουν οι αγγλοι για τους δρομους τους..δλδ. ποσο χαλια ειναι σε συγκριση με τους δικους μας.παντως εκει ψαχνω για αυτοκινητο σαν τα δικα μας μονο και συνθηκες οδηγησης.συνηθως δεν πεφτουν εξω αν το ψαξεις με αυτα τα κριτηρια.εγω οτι δοκιμασα πανω κατω μεσα επεσαν.εκει επισης τα κοντι 6 τα εκθειαζουν σε ολα εκτος την αντοχη.παντως γενικα πολλα χιλιομετρα βγαζουν μονο μετρια ελαστικα σε αποδοση,οπως εχει ειπωθει.ενα καλο ελαστικο επιδοσεων και κρατηματος θα εχει γομμα που ειναι ανωτερη και πιο μαλακη οποτε φθειρεται πιο γρηγορα.