-
καλησπέρα συνάδελφοι, βρισκομαι κι εγω σε έρευνα για αλλαγή αμορτισερ και θα ήθελα τη γνώμη σας.ταυτόχρονα θα σας καταθέσω και την εμπειρία μου για να αποφύγουν και άλλοι τα ίδια προβλήματα.
Πριν 10 χρόνια έβαλα τον κλασικό συνδυασμό που βράζουν όλοι HR -Bilstein με λεπτό καλάμι. Αυτος ο συνδυασμος Ήταν τέλειος για ταξίδια στην εθνική ιδιαίτερα με υψηλές ταχύτητες αλλά ήταν απαράδεκτο για μέσα στην πόλη.
καποισ στιγμή έφτασε η ωρα να τα αλλαξω.
Πηγα σε ενα """εξειδικευμενο" συνεργείο bmw στα δυτικά προάστια πάνω στην Εθνικη ο οποιος μου κατεστρεψε το αυτοκινητο . Λυπάμαι που δεν μπορώ να αναφέρω το συνεργείο για να γλυτώσω τους αλλους.
μου ειπε θα μου βαλει γνησια μεταχειρισμένα ελατηρια mpack και γνήσια αμορτισέρ επισης mpack
παίρνοντας το αυτοκίνητο τον ρώτησα ργό έβαλε και μου είπε ότι έβαλε ταsachs τα mpack. Τααμορτισερ ομως ειναι αυτα που πουλιουνται στο εμποριο περιπου στα 200 €. Τα αμορτισέρ είναι τραγικά, έκδοσης δου ότι δε συνδυαστηκαν με τα ελατηρια μπροστα ειναι πολύ μαλακά και τα πίσω υπερβολικα σκληρα( τα εβαλσ και σε ένα corsa και τα πέταξα). Το αυτοκίνητο πηδαγε σαν κατσξκι πισω και μπροστα επλεε. Συντομα στα κτεο τα βρηκαν αχρηστα. Προσοχη ΜΑΚΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!
Σχετικα με τα ελατήρια. Ο ανωτερω @#$%$% μου εβαλε αριστερο μπροστα ελατηριο mpack 4κυλινδρου, δεξιά μπροστά απο καννονικο εξακυλινδρο και πίσω ελατήρια από καμπριο.
καταλαβαίνετε την καταστροφη.
Εννοειται οτι με το -#$@#$^ δεν εβγαλα ακρη .
Αγορασα κανονικα mpack ελατηρια από ενα φιλο και πισω εβαλα τα παλια bilstein και τώρα η κατάσταση είναι ποιο αποδέκτη αλλά παω για αλλαγη.
Περιμενω τν αποψή σας
- bilstein μαυρα mpack 280€ ειδικη παραγγελια
-koni str t 330 €
- jom blueline 219€ coilover
εχετε κατι αλλο να προτεινετε σε αυτο το κοστος να συνδυαζεται με τα ελατηρια mpack η σαν coilover
ζητω συγγνωμη για τα λαθη και τους τονους αλλα ειναι η πρωτη φορα που γράφω thread με κινητο
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη bill318is : 19-12-18 στις 22:57
-
The Following 3 Users Say Thank You to bill318is For This Useful Post:
alexm (20-12-18), BILL007 (20-12-18), S8N (19-12-18)
-
Ήμουν σε παρόμοιο δίλημμα όταν έφτυσε λάδια το μπροστινό αριστερό αμορτισέρ. Φορούσα Bilstein Sprint Β8 twin tube με HR ελατηρια και σκέφτηκα να βάλω κάποια φθηνή coilover. Μου βγήκαν τα μάτια να διαβάζω για JOM, AP, Maxtrac, D2 κλπ. Αυτό που κατάλαβα είναι ότι ούτε κράτημα θα εχω, ούτε κμ θα βγάλει. Ο πειρασμός είναι μεγάλος αλλά σκέψου το προσεκτικά και μη βιαστεις. Ψάξε στο διαδίκτυο για κριτικές και ξεχώρισε τους άσχετους από τους σχετικούς στα διάφορα σχόλια.
Εγώ έβαλα ξανά Β8 αλλά τα πιο σκληροπυρηνικά ανεστραμμένα monotube.
Στη θέση σου θα επέλεγα τα κίτρινα bilstein B6 sport. Με Μ Pack ελατήρια ταιριάζουν μια χαρά.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη S8N : 19-12-18 στις 23:19
-
The Following User Says Thank You to S8N For This Useful Post:
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP