Δυστυχώς ισχύει. Τον προηγούμενο μήνα πήγα οδικώς μέχρι το Βερολίνο που σημαίνει ότι έκανα χιλιάδες χιλιόμετρα στην Γερμανία. Παιδιά έπηξε το μάτι μου στην καινουργιλα ανεξάρτητου μάρκας. Η συντριπτική πλειοψηφία ήταν το τελευταίο άντε το προηγούμενο μοντέλο.
Επειδή φέτος επισκέφθηκα και την Αίγυπτο σας λέω με σιγουριά ότι είμαστε ένα κλικ πάνω από την Αίγυπτο.
Καλά άσε τα αυτοκίνητα, τα φορτηγά? Εγώ απο εκεί καταλαβαίνω τι γίνεται σε μια χώρα. Ατελείωτα κομβόι απο ολοκαίνουργια φορτηγά! Δεν είδα παλιότερο απο Euro5 μοντέλο..συν τα μηχανήματα, πυροσβεστικά, ασθενοφόρα, σκουπιδιάρικα και και και.. όλα καινούργια.
Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.
Καλά άσε τα αυτοκίνητα, τα φορτηγά? Εγώ απο εκεί καταλαβαίνω τι γίνεται σε μια χώρα. Ατελείωτα κομβόι απο ολοκαίνουργια φορτηγά! Δεν είδα παλιότερο απο Euro5 μοντέλο..συν τα μηχανήματα, πυροσβεστικά, ασθενοφόρα, σκουπιδιάρικα και και και.. όλα καινούργια.
Γιώργο! Εδώ θα βγάλουν και του 1950 τα οχήματα να κυκλοφορούν σε λίγο...