Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 32

Θέμα: Τρακάρισμα

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Οκ, αλλα για βγαλε- βαλε προφυλακτηρα χρειαζεται μια εβδομαδα; Ποσο χρεωνουν εργατοωρα; Σαφως και δε σε νοιαζει αφου πληρωνει αλλος. Αν χρειαζοταν να πληρωσεις εσυ, θα εβρισκες πιο φτηνα ή επειδη ειναι η ασφαλιστικη ετσι λειτουργουν;

Περιοχή
    γερμανια-πατρα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Koyotte Εμφάνιση μηνυμάτων
    Οκ, αλλα για βγαλε- βαλε προφυλακτηρα χρειαζεται μια εβδομαδα; Ποσο χρεωνουν εργατοωρα; Σαφως και δε σε νοιαζει αφου πληρωνει αλλος. Αν χρειαζοταν να πληρωσεις εσυ, θα εβρισκες πιο φτηνα ή επειδη ειναι η ασφαλιστικη ετσι λειτουργουν;
    Για να καταλάβεις, αυτοί θα πληρωθούν ακόμα και για την φωτογραφία που έβγαλαν, είναι εκτιμητής αγοραστής ανταλλακτικών και επισκευαστές, θα πληρωθεί ακόμα και το σεντς που κοστίζει η κόλλα Α4 και μη λες ότι δε με νια ζει γιατί πληρώνει άλλος εγώ πληρώνω στην ουσία αφου έχω μικτή 890€ το χρόνο + 150€ η συμμετοχή μου, αν δεν είχα μικτή θα το έστελνα Πολωνία και θα μου κόστιζε 500€

3. The Following User Says Thank You to andreas-d For This Useful Post:

A8hnaios (03-11-18)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο andreas-d Εμφάνιση μηνυμάτων
    Για να καταλάβεις, αυτοί θα πληρωθούν ακόμα και για την φωτογραφία που έβγαλαν, είναι εκτιμητής αγοραστής ανταλλακτικών και επισκευαστές, θα πληρωθεί ακόμα και το σεντς που κοστίζει η κόλλα Α4 και μη λες ότι δε με νια ζει γιατί πληρώνει άλλος εγώ πληρώνω στην ουσία αφου έχω μικτή 890€ το χρόνο + 150€ η συμμετοχή μου, αν δεν είχα μικτή θα το έστελνα Πολωνία και θα μου κόστιζε 500€
    "...όποτε δε με αφορά για αυτούς,και στο κάτω κάτω και 100.000 να θέλουν πάλι δε με αφορά αφου άλλως πληρώνει". Επειδη ειχες πει αυτο πριν γι' αυτο ειπα οτι δε σε νοιαζει. Παντως ειναι εντυπωσιακο το κοστος, καλα κανεις και εχεις μικτη με τετοια κοστολογια.

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Koyotte Εμφάνιση μηνυμάτων
    "...όποτε δε με αφορά για αυτούς,και στο κάτω κάτω και 100.000 να θέλουν πάλι δε με αφορά αφου άλλως πληρώνει". Επειδη ειχες πει αυτο πριν γι' αυτο ειπα οτι δε σε νοιαζει. Παντως ειναι εντυπωσιακο το κοστος, καλα κανεις και εχεις μικτη με τετοια κοστολογια.
    Μικτή με 890? Εδώ ούτε 1000 δεν σε φτάνουν

Περιοχή
    γερμανια-πατρα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο mark e92 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μικτή με 890? Εδώ ούτε 1000 δεν σε φτάνουν
    Και 2000€ να είχε αδερφέ πάλι μικτή θα έκανα έχεις το κεφαλι σου ήσυχο

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα