Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 42

Θέμα: [E60] Πρόβλημα με το I-drive

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Γερακας
    Rides
    1

Προεπιλογή

Χα, χα ! Γειά σου Αρη, συνοδοιπόρε !

Εκτός πλάκας, από τότε που συμμετέχω σε αυτό το forum, κάθε τι που συμβαίνει με το αυτοκίνητο το αντιμετωπίζω πολύ διαφορετικά, πολύ πιό ήρεμα. Ξέρω ότι θα το μοιραστώ μαζί σας, θα πάρω υπεύθυνες και εμπεριστατωμένες γνώμες, δεν θα γυρνάω από συνεργείο σε συνεργείο ακούγοντας "χρησμούς" και αν τελικά μπει το χέρι στην τσέπη, θα είμαι πολύ πιό αισιόδοξος για το τελικό αποτέλεσμα.

Πριν ανοίξω αυτό το thread χτες, είχα ήδη πάρει δύο φιλικές γνώμες από μηχανικούς της ευρύτερης περιοχής μου, δυστυχώς αόριστες και οι δύο ... αλλάζουμε μονάδα και βλέπουμε ... είπαν χαλαρά. Ο Νίκος λέει πως το πρόβλημα οφείλεται στον έξοδο του bluetooth, αυτό έλεγε και η δική μου διαίσθηση. Θα κάνω μερικές μέρες δοκιμή να οδηγήσω χωρίς το bluetooth ενεργοποιημένο, θα δοκιμάσω άλλη συσκευή κινητού (ποτέ δεν ξέρεις ...), θα βγάλω τη φίσα από τη μονάδα και αν τίποτα από όλα αυτά δεν δώσει τη λύση, τότε πάω γιά μονάδα.

Πέρα από αυτό όμως, μόνο και μόνο το γεγονός ότι αυπάρχουν φίλοι εδώ μέσα που δείχνουν αμέσως ενδιαφέρον γιά το θέμα που σε απασχολεί είναι πολύ σπουδαίο πράγμα.

2. The Following 4 Users Say Thank You to PANOS-E60 For This Useful Post:

aristent (01-06-10), E60_Arkadia (02-06-10), NickE60 (01-06-10), S8N (01-06-10)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP