-
autoglym vinyl & ruber για εσωτερικο αυτοκινητου,****** πλαστικα,ταπλω και τριμ μεσα και εξω καθως και ελαστικα.το βρηκα πολυ βολικο προιον.αλλα ηθελα να ρωτησω το εξης.στο εξωτερικο το χρησιμοποιουν χρονια,εχει πολλες καλες κριτικες σε ολα τα σαιτ,γενικα παντου κανεις δεν ειπε κατι αρνητικο.
ομως εχει σιλικονη.και καποιος ειδικος μου ειπε ναι μεν ειναι καλης ποιοτητας,οχι σαν τα φθηνα σπρευ,αλλα δεν ειναι με βαση το νερο.και ρωτησα για την διαφορα που εχουν μεταξυ τους και μου ειπε οτι αυτα που η σιλικονη τους εχει σαν βαση το νερο ειναι και πιο ηπια και δεν κιτρινιζουν το ταμπλω με τα χρονια.ομως μου ειπε οτι και το autoglym vinyl & ruber εχει σιλικονη που ειναι αμελητεα ποσοστητα σαν συστατικο ,ειναι υδατοδιαλυτη και δεν πειραζει και το χρησιμοποιουν χρονια στα αυτοκινητα τους και δεν εχουν δει το παραμικρο.και οτι περιεχει και αντιηλιακη προστασια.
συνεπως το ερωτημα μοτ ειναι οτι ναι μεν εχει σιλικονη,ειναι ομως μικρη σε ποσοτητα,ειναι υδατοδιαλυτη και το χρησιμοποιουν χρονια χωρις να συμβει τιποτα,κιτρινιλες κ.λ.π.,να το χρησιμοποιω αφοβα?
αλλος μου ειπε οτι της μαμας ο αφρος που δινει και δεν εχει σιλικονη μεσα οπως γραφει του κιτρινισε το ταμπλω.τελικα το θεμα ειναι αν εχει σιλικονη κατι η' αν ειναι κακης ποιοτητας?
-
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP