χαχαχα τώρα θα μου πεις έτσι είναι η ζωή άλλα επειδή δεν τα αφήνουμε όλα στην τύχη για αυτό ρώτησα εάν κάποιος γνωρίζει για την bilstein b16 με ridecontrol η οποία ρυθμίζει ηλεκτρονικά για την άνεση ή την σκληρότητα μέσα από το αυτοκίνητο
χαχαχα τώρα θα μου πεις έτσι είναι η ζωή άλλα επειδή δεν τα αφήνουμε όλα στην τύχη για αυτό ρώτησα εάν κάποιος γνωρίζει για την bilstein b16 με ridecontrol η οποία ρυθμίζει ηλεκτρονικά για την άνεση ή την σκληρότητα μέσα από το αυτοκίνητο
Κοιτά λίγο πολύ το έψαξα , η ανάρτηση από τα κεντρικά της Alpina στην γερμάνια κοστίζει γύρο στα 2200 ευρό η οποία στην ουσία είναι bilstein με eibach ελατήρια και σπορ ρυθμισμένη ... από την άλλη αυτή που λέω εγω κομπλέ ( bilstein b16 ridecontrol with irc ) θα μου βγει γύρο στα 2500 με 2700 ευρό αλλά έχει το πλεονέκτημα ότι ρυθμίζει και μέσα από το αυτοκίνητο ( 3 ρυθμίσεις comfort , auto , sport ) ηλεκτρονικά , η οποία μπορεί να ρυθμίσει και μέσα από το smartphone μας , όποτε θεωρώ ότι θα έχω όποτε θέλω την comfort και όποτε θέλω την sport οδήγηση μου , το θέμα είναι εάν κανένας την έχει βάλει για να μάθουμε πόσο ευχαριστημενος είναι απο αυτήν ... μάλλον θα επιχειρήσω να την βάλω και θα σας γράψω τις εντυπώσεις μου![]()
compactM3 (01-04-18), ghost-rider (03-04-18), LEONIDASKAL (01-04-18), Ptboul (12-04-18), wheelman (31-03-18)