Αχρηστα τα μαυρα bilstein οπως και τα sachs,μακρυα ειναι αστεια απο ανεση και διαρκεια.Τα φτυνουνε πολυ γρηγορα.Βαλε koni καλυτερα η ακομα καλυτερα εργοστασιακα BMW που ειναι η καλυτερη επιλογη αλλα ακριβη.
Αχρηστα τα μαυρα bilstein οπως και τα sachs,μακρυα ειναι αστεια απο ανεση και διαρκεια.Τα φτυνουνε πολυ γρηγορα.Βαλε koni καλυτερα η ακομα καλυτερα εργοστασιακα BMW που ειναι η καλυτερη επιλογη αλλα ακριβη.
insane in the ///Midbrain
bill318is
Φίλε μου έγραψες:
"παίρνοντας το αυτοκίνητο τον ρώτησα ργό έβαλε και μου είπε ότι έβαλε ταsachs τα mpack. Τααμορτισερ ομως ειναι αυτα που πουλιουνται στο εμποριο περιπου στα 200 €. Τα αμορτισέρ είναι τραγικά,..."
Επειδή σκέφτομαι να αγοράσω στο μέλλον τα συγκεκριμένα Sachs M-Pack εμπορίου, προς αντικατάσταση των υπαρχόντων εργοστασιακων M-Pack, αλήθεια είναι τόσο τραγικά; Ή μήπως το πρόβλημα ήταν η συνεργασία τους με τα προβληματικά ελατήρια;
Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
VW Tiguan Allspace 2.0 BiTDi Stage 1 300HP DSG7 7seater
BILL007 (20-12-18)
Φίλε topmar
Για τα Sachs ,είναι πιο τραγικά από όσο φαντάζεσαι! Τα πίσω είναι απαράδεκτα σκληρά και το αυτοκίνητο χοροπηδάει είτε στις εθνικές είτε στην πόλη. Όπως είπα τα έβαλα και στο corsa και τα πέταξα.
ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΗΝ ΤΑ ΒΑΛΕΤΕ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη bill318is : 20-12-18 στις 14:44
topmar (20-12-18)
Φορουσα h&r bilstein κιτρινα σε 318is και εγω... οπως λες τα φορουσες 10 χρονια... γιατι να πειραματιζεσαι με διαφορους αλλους συνδυασμους.. Αν θελεις ανεση πας σε πιο ''ψηλα'' ελατηρια(οχι απο τα εργοστασιακα εννοειτα) με ενα μετριας σκληροτητας αμορτισερ.
Αν εισαι ικανοποιημενος στο γενικο συνολο μεινε εκει... Τελειο συνδυασμο σε ολα δεν θα βρεις.. περπατα σε γνωστα μονοπατια!!
topmar (20-12-18)
μηπως μπορείς να μου πεις τους σωστους κωδικούς?
στο μεταξυ θα ψαξω να σου πω τι κωδικο φοράει
Τέλος τα εργοστασιακά που ειναι sachsμε τα εμποριου που ειναι πάλι Sachs ειναι μερα με νυχτα. Οπως προανέφερα το ιδιο εχει συμβει και σε αλλο αυτοκινητό μου αλλά και σε πολλους φίλους και σε κάποιους εδω στο forum
Καταρχάς οποίος θέλει ανάρτηση m pack πρέπει να προσέξει να βρει την αντίστοιχη σε εμπορίου με βάση τον κωδικό της m.
VW Tiguan Allspace 2.0 BiTDi Stage 1 300HP DSG7 7seater
BILL007 (20-12-18)
Πάντως εγώ που έπαιξα σε αντιστοιχια με Bilstein καμία σχέση με το καλάμι της Sachs.