Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 1723

Θέμα: Ποδοσφαιρικά-αθλητικά-οπαδικά και άλλα...

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Rides
    1

Προεπιλογή

Καλησπέρα στην παρέα, εγώ προσωπικά είμαι Άρης, αλλά φίλαθλος γενικότερα και έχω το εξής ερώτημα. Αφήνοντας όπλα, μπούκες, διαμαρτυρίες παιχτών της ΑΕΚ κτλπ στην άκρη ρωτάω αυτό: Πως μπορεί να αλλάξει κάποια απόφαση η οποία έχει μετρήσει το γκολ αρχικά από διαιτητή και επόπτη χωρίς επαλήθευση από το VAR;
    Θέλω να πω, ακόμα και να το μέτρησε εσφαλμένα ( που κατά την γνώμη μου ήταν καθαρό το γκολ) η απόφαση θα έπρεπε να αλλάξει μόνο αφού συμβουλευτούν το VAR όπως γίνεται άλλωστε και στην Ευρώπη. Ωστόσο αφού δεν υφίσταται το VAR ακόμα στην χώρα μας μια απόφαση είτε σωστή είτε εσφαλμένη θα πρέπει να είναι αμετάκλητη, έτσι δεν είναι;
    Δέκα ζευγάρια λάστιχα αλλάζω όλο τον χρόνο...
    γιατί κάτω από το σπίτι σου περνώ με μπαντιλίκια μόνο

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο menios Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλησπέρα στην παρέα, εγώ προσωπικά είμαι Άρης, αλλά φίλαθλος γενικότερα και έχω το εξής ερώτημα. Αφήνοντας όπλα, μπούκες, διαμαρτυρίες παιχτών της ΑΕΚ κτλπ στην άκρη ρωτάω αυτό: Πως μπορεί να αλλάξει κάποια απόφαση η οποία έχει μετρήσει το γκολ αρχικά από διαιτητή και επόπτη χωρίς επαλήθευση από το VAR;
    Θέλω να πω, ακόμα και να το μέτρησε εσφαλμένα ( που κατά την γνώμη μου ήταν καθαρό το γκολ) η απόφαση θα έπρεπε να αλλάξει μόνο αφού συμβουλευτούν το VAR όπως γίνεται άλλωστε και στην Ευρώπη. Ωστόσο αφού δεν υφίσταται το VAR ακόμα στην χώρα μας μια απόφαση είτε σωστή είτε εσφαλμένη θα πρέπει να είναι αμετάκλητη, έτσι δεν είναι;
    Η απόφαση του διαιτητη μπορει να αλλαξει,εχει συμβεί χιλιάδες φορες με την συμβουλη του επόπτη.Βεβαια κάπου διάβασα ότι την άλλαξε παλι μετα από δυο ώρες.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη DIM27 : 16-03-18 στις 22:41

Περιοχή
    Καλαμαριά
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο DIM27 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Η απόφαση του διαιτητη μπορει να αλλαξει,εχει συμβεί χιλιάδες φορες με την συμβουλη του επόπτη.Βεβαια κάπου διάβασα ότι την άλλαξε παλι μετα από δυο ώρες.
    Ειδες πολλές αποφάσεις να αλλάζουν μετά 7 λεπτά?
    Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gant Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ειδες πολλές αποφάσεις να αλλάζουν μετά 7 λεπτά?
    Ναι και περισσοτερο.Βεβαια οι δυο ωρες του Κομινη πιστευω ειναι για το βιβλιο Γκινες!!

Περιοχή
    Καλαμαριά
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο DIM27 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ναι και περισσοτερο.Βεβαια οι δυο ωρες του Κομινη πιστευω ειναι για το βιβλιο Γκινες!!
    Για γραψε κανα δυο τετοιες περιπτωσεις.
    Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP