Τιποτα δεν θα γινει. Ο παοκ θα το παρει.
Τιποτα δεν θα γινει. Ο παοκ θα το παρει.
Βοθροκάναλα. Ρε τι π@π@ριές ακούσαμε πάλι.![]()
https://www.sport-fm.gr/article/podo...-omada/3506448
Ακατάλληλες συνθήκες για διεξαγωγή πρωταθλήματος βλέπει στην Ελλάδα ο Χοσέ Κάνιας. Μιλώντας στον Cadena Ser, ο μέσος του ΠΑΟΚ περιέγραψε όσα έζησε στην Τούμπα τονίζοντας πως ακόμη και συμπαίκτες του έλεγαν στον Ιβάν Σαββίδη να φύγει από το γήπεδο γιατί βλάπτει την ομάδα.
«Εδώ και καιρό στο ελληνικό πρωτάθλημα υπάρχουν επεισόδια, αλλά τώρα τελευταία είναι πολύ σοβαρά και αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί. Δεν είναι καλό για το ποδόσφαιρο. Όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Αρχικά ο διαιτητής μέτρησε το γκολ, μετά από έξι λεπτά το ακύρωσε και τότε οι δύο πάγκοι μπήκαν στο γήπεδο. Τότε είδαμε τον πρόεδρο να μας καλεί να πάμε στα αποδυτήρια. Εμείς ήμασταν σε κατάσταση σοκ. Αργότερα είδαμε στις φωτογραφίες πως έφερε όπλο, κάτι που μας επηρέασε γιατί δεν το περιμέναμε. Ακόμη και παίκτες μας του έλεγαν να βγει από τον αγωνιστικό χώρο γιατί έκανε κακό στην ομάδα
», τόνισε ο Κάνιας.
Όσο για την απόφαση της κυβέρνησης για τη διακοπή του πρωταθλήματος, είπε: «Δεν το περίμενα, αλλά από την άλλη το καταλαβαίνω, γιατί υπάρχουν οι συνθήκες που είναι ανεπίτρεπτες για το ποδόσφαιρο. Αυτά τα πράγματα δεν μπορεί να συμβαίνουν και μας πλήττουν στο μέγιστο βαθμό. Το ποδόσφαιρο και ο αθλητισμός φτάνουν σε σημείο που δεν μπορούμε να το αντέξουμε».
Aκόμα και ο Κάνιας λέει τα αυτονόητα.
Αλλά το πιο ανησυχητικό είναι να βλέπεις ανθρώπους τόσο στο φόρουμ όσο και εκτός αυτού, που είναι 35-40-45 ετών και έχουν απόψεις που περιμένεις να έχουν θερμοκέφαλοι πιτσιρικάδες 16-25...
Έχω γράψει μερικές σελίδες πριν: ''Και φτάνουμε στο χτεσινό με μια πολύ δύσκολη φάση που κατά την άποψή μου αν έτρωγε ένα ίδιο γκολ ο ΠΑΟΚ, πάλι θα γινόταν της κακομοίρας. Γιατί πολύ απλά ήταν μια πολύ δύσκολη φάση που θέλει πόσα ριπλέι για να δεις αν ο παίκτης πάει να μπει στην φάση, επηρεάζει με την θέση του τον τερματοφύλακα(όχι οπτικά) κτλπ κτλπ. Για μένα πάει ξεκάθαρα για να κάνει τακουνάκι και δεν την βρίσκει.
Και μετά ακολουθούν όσα είδαμε...
Έναν διαιτητή που μετράει το γκολ, μετά το ακυρώνει επειδή του λέει ο επόπτης ότι μπορεί να επηρέαζε ο παίκτης και μετά στα αποδυτήρια με την βοήθεια του var(ειρωνικά το λέω προφανώς) και του κοινού(κουμπούρια) το ξαναμετράει.''
Μιλάμε για μια φάση που 3 καθηγητές διαιτησίας διαφωνούν μεταξύ τους και ο κάθε φίλαθλος λέει με ευκολία τι ήταν.
Κάτσε εσύ τώρα να μιλάς για ηθικούς αυτουργούς και στο μέλλον που θα έχουμε νεκρούς θα φτάσουμε να δικαιολογούμε τις πράξεις επειδή κάποιοι ένοιωσαν αδικημένοι.
Έχει ξεφύγει από το ποδόσφαιρο το όλο θέμα. Καταλάβετέ το γιατί έχετε φτάσει μέσα σε 1-2 χρόνια να γίνετε πιο μισητοί από αυτούς που χρειάστηκαν 20-30 χρόνια για να το καταφέρουν.
Bitz (13-03-18)
Δεν ξεπερνιέται ο γαύρος σε λαμογια και σε σαπίλα ούτε σε 200 χρόνια. Θιχτήκατε που μπήκε ο Σαββίδης στο γήπεδο !
Παρθένες !!!
29066713_1590220481013148_2153001515822634941_n.jpg
Κάποια πράγματα δεν είναι τυχαία.![]()
Με απολογητικό ύφος ζήτησε συγγνώμη από τον ΠΑΟΚ και την παγκόσμια ποδοσφαιρική κοινότητα
Ανακοίνωση για τα τελευταία γεγονότα στην Τούμπα και την εισβολή του στο γήπεδο με πιστόλι εξέδωσε πριν από λίγο και αφού παρήλθε το αυτόφωρο, ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, προχώρησε στην παρακάτω δήλωση, μετά τα τελευταία συμβάντα στο γήπεδο της Τούμπας:
Αξιότιμοι κύριοι
Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από όλους τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ, όλους τους Έλληνες φιλάθλους, την παγκόσμια ποδοσφαιρική κοινότητα.
Λυπάμαι πάρα πολύ για αυτό που έγινε. Σαφώς δεν είχα δικαίωμα να βγω στον αγωνιστικό χώρο κατ´αυτόν τον τρόπο.
Η συναισθηματική αντίδραση μου έχει προκληθεί από την γενικευμένη αρνητική κατάσταση, που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο τον τελευταίο καιρό και από το σύνολο των απαράδεκτων, μη αθλητικών γεγονότων, που έλαβαν χώρα προς το τέλος του αγώνα ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: τις ενέργειες του διαιτητή και του επόπτη (γκολ – οφσάιντ – γκολ), την διακοπή του αγώνα, τις διαμαρτυρίες και την είσοδο μέσα στον αγωνιστικό χώρο δεκάδων ανθρώπων και των δυο ομάδων.
Όλα αυτά θα μπορούσαν να δημιουργήσουν έκρυθμη κατάσταση στο γήπεδο και ο μοναδικός στόχος μου ήταν να προστατεύσω δεκάδες χιλιάδες φιλάθλων του ΠΑΟΚ από προβοκάτσιες – συμπλοκές – ανθρώπινα θύματα.
Πιστέψετε με, δεν είχα κανένα σκοπό να διαπληκτιστώ με την αντίπαλη ομάδα ή με τους διαιτητές. Και σαφώς δεν απείλησα κανέναν.
Δυστυχώς τόσο εγώ και η οικογένεια μου, όσο και οι συνάδελφοι μου, βρεθήκαμε όμηροι του τελείως αρρώστου ποδοσφαιρικού κατεστημένου.
Αγωνίζομαι και θα συνεχίσω να αγωνίζομαι, παρά τις αδιάκοπες επιθέσεις που δέχομαι σε όλα τα επίπεδα, για ένα δίκαιο ποδόσφαιρο με έντιμη διαιτησία σε όλους τους αγώνες και για να κερδίζονται τα πρωταθλήματα στα γήπεδα και όχι στα δικαστήρια.
Για ακόμα μια φορά ζητάω συγγνώμη.
Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ
Ιβάν Σαββίδης
flashnews.gr
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ
Current World Population Clock
U.S.National Debt Clock
Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!
[QUOTE=Konstantinos E60;590123]Δεν ξεπερνιέται ο γαύρος σε λαμογια και σε σαπίλα ούτε σε 200 χρόνια. Θιχτήκατε που μπήκε ο Σαββίδης στο γήπεδο !
Παρθένες !!![/QUOTE
Κατά τη γνώμη σου θα πρέπει να τον χειροκροτήσουμε που μπούκαρε με το κουμπούρι; Ή επειδη ΠΑΟΚ είναι, αφού, όλα επιτρέπονται; Αν το έκανε ο Μαρινάκης τι θα έλεγες; Μας έχετε φλομώσει ότι οι αγώνες κερδίζονται στα γήπεδα εσείς, που πρώτοι κερδίσατε τον αγώνα με το τραυματισμό του Ιβιτς,που βυθίσατε τον ΠΑΟ, που κάνατε παρέμβαση για τον Πλατανιά και ζητάγατε να αφαιρεθούν 6 βαθμοί. Τώρα θα μιλήσετε για αγώνες στα γήπεδα;
Όσο για τη λαμογιά και τη σαπίλα δες λίγο τη σημαία της ομάδας σου: ΚΟΥΔΑΣ 3.pngΚΟΥΔΑΣ 1.pngΚΟΥΔΑΣ 2.png
Ρε τον Κούδα το λαμόγιο. Κανα φούρνο δεν εχει αυτος να ανατινάξουμε ???
Αμαν προ-πο πρέπει να εχει.....!!!