Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 29

Θέμα: [E36] Πρόβλημα με καλοριφέρ

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    THESSALIA
    Rides
    1

Προεπιλογή

Μιας και βρηκα χρονο θα γραψω κι εγω την εμπειρια μου για να υπαρχει σαν αρχειο μπας και βοηθησουμε κανεναν συμφορουμιτη με μελλοντικο προβλημα.
    Καταρχην σε μενα η μονη ενδειξη δυσλειτουργιας στο καλοριφερ ηταν το γνωστο τρρρρρρρρρρρ (σαν να ακους τριζονι) το οποιο το εκανε μετα απο 1ωρα συνεχομενης λειτουργιας σε ταξιδι.
    Ειχα ρωτησει παλαιοτερα τον μηχανικό της bmw και μου ειχε πει οτι ειναι το μοτερ θελει λαδωμα αλλα εχει πολυ φασαρια να βγει.(και το αφησα ετσι).
    Πηγαινοντας θεσσαλονικη πριν 1.5μηνα ξαφνικα καταλαβαινω οτι χαλασε το καλοριφερ.1,2,3 σκαλα νεκρες.δουλευε μονο η 4.την αλλη μερα ξυπναω και παω σε ενα ηλεκτρολογο που με στειλανε οι γνωστοι μου και μου αλλαζει την αντισταση(κοστος 40ευρω).παμε να ανοιξουμε το καλοριφερ στο 1 δεν δουλευε.στο 2 ουτε.στο 3 κανονικα.απο το 3 στο 2 δουλευε.απο το 2 στο 1 δουλευε.απο το μηδεν στο 1 οχι.επρεπε να το πας στο 3 η στο 4 και προς τα πισω να δουλεψουν οι αλλες σκαλες.μου λεει ο ηλεκτρολογος ειναι η το μοτερ η ο διακοπτης μπροστα θελει ψαξιμο.επειδη δεν ειχα χρονο επρεπε να γυρισω στην πολη μου το αφησαμε ετσι.
    Αφου γυριζω αρχιζω το ψαξιμο και τις ερωτησεις και μου λεγανε η το μοτερ φταιει (εσφιξε) η ο διακοπτης (γενικα δεν επερνα απο κανενα εμπεριστατωμενη απαντηση.μετα απο λιγες μερες σε ταξιδι στη λαρισα μενω παλι απο καλοριφερ δουλευε μονο η 4 σκαλα.αναγκαζομαι και το παω στην bmw (λεω απο μεσα μου παλι πρεπει να τα ακουμπησω..)
    Το αφηνω εκει την αλλη μερα με περνουν τηλ και μου λενε ετοιμο.λεω τι χρωσταω ?80 ευρω.παω να το παρω και λεω τι εφταιγε?μου λενε αντισταση αλλαξαμε αλλα φταιει το μοτερ εσφιξε και δεν μπορει να ξεκινησει και καιει την αντισταση.λεω και αυτη παλι θα την καψει ουσιαστικα δεν καναμε τιποτα.(παλι απο την 3 ξεκινουσε).πρεπει να βρεις μοτερ καλο μου λενε να το αλλαξουμε και θελει μιση μερα δουλεια.(καινουριο 400ευρω).φευγω απο κει αρχιζω το ψαξιμο για μεταχειρισμενο (κοστος 50 με 60 ευρω) ενας γνωστος μαντρας μου ανοιξε τα ματια και μου ειπε αυτο που ακριβως γραφει παραπανω ο φιλος teo36.καλυτερα να παρω ενα του εμποριου καινουριο (απο 70ευρω εως 120με 130ευρω) παρα να παρω μεταχειρισμενο και να παθω τα ιδια.
    Ψαχνοντας στο youtube βρισκω καποια βιντεακια και βγαζω το συμπερασμα οτι με μια καλη λιπανση του μοτερ και με μια προληπτικη αλλαγη καρβουνακια το μοτερ μαλλον γινεται σαν καινουριο

2. The Following User Says Thank You to m3e36 For This Useful Post:

BILL007 (18-01-18)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP