Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 27

Θέμα: Πρόβλημα σε καδένα? E46 Compact

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Θεσσαλία
    Rides
    0

Προεπιλογή

Πιάσε το αυγό και κουρευτο δηλαδή.
    Το ποιος είναι λοιπόν καφενείο αποδεικνύεται .και στην δικιά μου αντιπροσωπεία όταν το έμαθα
    για το συγκεκριμένο λαμακι μέσα από φόρουμ το 2010 και τους ρώτησα ούτε που ήξεραν και κάνανε δέκα τηλέφωνα
    μέχρι να μάθουν ποιος τι και γιατί.μονο ένας ψαγμενος στο τμήμα ανταλλακτικών που έχει 20 χρόνια ήξερε το λαμακι και
    πήγε κατευθείαν χωρίς κωδικό μέσα στην αποθήκη και το έφερε μπροστά μου.μοθ λέει έχουν σπάσει πολλά μοτέρ ν40 με αυτόν τον τρόπο.
    ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΡΕ Π@Π@ΡΕΣ ΑΦΟΥ ΞΕΡΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ Ν40 ΟΤΑΝ ΈΡΧΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΠΕΛΑΤΗΣ ΣΑΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΤΕΡ ΔΕΝ ΤΟΥ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΜΑΚΙ ;;Το ίδιο ισχύει και για τα εξειδικευμένα όμως.σε τρεια διαφορετικά έχω πάει εκτός αντιπροσωπείας ποτέ κανένας δεν μου είπε τίποτα.
    Για να σπάνε δηλαδή και να τα σκαμε σε εσάς να μας τα επισκευαζετε..

2. The Following 2 Users Say Thank You to Dimimav For This Useful Post:

BILL007 (08-12-17), Lykouras (08-12-17)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο dimimav Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πιάσε το αυγό και κουρευτο δηλαδή.
    Το ποιος είναι λοιπόν καφενείο αποδεικνύεται .και στην δικιά μου αντιπροσωπεία όταν το έμαθα
    για το συγκεκριμένο λαμακι μέσα από φόρουμ το 2010 και τους ρώτησα ούτε που ήξεραν και κάνανε δέκα τηλέφωνα
    μέχρι να μάθουν ποιος τι και γιατί.μονο ένας ψαγμενος στο τμήμα ανταλλακτικών που έχει 20 χρόνια ήξερε το λαμακι και
    πήγε κατευθείαν χωρίς κωδικό μέσα στην αποθήκη και το έφερε μπροστά μου.μοθ λέει έχουν σπάσει πολλά μοτέρ ν40 με αυτόν τον τρόπο.
    ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΡΕ Π@Π@ΡΕΣ ΑΦΟΥ ΞΕΡΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ Ν40 ΟΤΑΝ ΈΡΧΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΠΕΛΑΤΗΣ ΣΑΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΤΕΡ ΔΕΝ ΤΟΥ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΜΑΚΙ ;;Το ίδιο ισχύει και για τα εξειδικευμένα όμως.σε τρεια διαφορετικά έχω πάει εκτός αντιπροσωπείας ποτέ κανένας δεν μου είπε τίποτα.
    Για να σπάνε δηλαδή και να τα σκαμε σε εσάς να μας τα επισκευαζετε..
    Εδω σε μενα δεν ξεραν μεσα στην αντιπροσωπεια που βρισκεται το φιλτρακι βανος.Εγω τους εδειξα που βρισκεται.Τι ψαχνεις να βρεις;Εξουσιοδοτημενα my ass...
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Lykouras : 08-12-17 στις 11:01

4. The Following User Says Thank You to Lykouras For This Useful Post:

BILL007 (08-12-17)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP