Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 836

Θέμα: [E46] Γενικά προβλήματα

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Καλημέρα παιδιά. Θα ήθελα να μοιραστώ ένα δικό μου πρόβλημα σε ένα BMW coupe 2002 e46. Έκανα πρόσφατα σέρβις και ο μηχανικός διαπίστωσε ότι ο ανεμιστήρας δούλευε οπότε ήθελε.στην αρχή μου είπε ότι είναι ο θερμοστάτης.το άλλαξα αλά δεν έφταιγε αυτό. θερμοκρασία του αυτοκινήτου είναι πάντα κανονική. Τι να φταίει άραγε και γιατί εφόσον δεν δουλεύει κανονικά ο ανεμιστήρας το αμάξι μου δουλεύει πάντα στην κανονική θερμοκρασία? ??

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ehasani10 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλημέρα παιδιά. Θα ήθελα να μοιραστώ ένα δικό μου πρόβλημα σε ένα BMW coupe 2002 e46. Έκανα πρόσφατα σέρβις και ο μηχανικός διαπίστωσε ότι ο ανεμιστήρας δούλευε οπότε ήθελε.στην αρχή μου είπε ότι είναι ο θερμοστάτης.το άλλαξα αλά δεν έφταιγε αυτό. θερμοκρασία του αυτοκινήτου είναι πάντα κανονική. Τι να φταίει άραγε και γιατί εφόσον δεν δουλεύει κανονικά ο ανεμιστήρας το αμάξι μου δουλεύει πάντα στην κανονική θερμοκρασία? ??
    Μέχρι ένα σημείο είναι φυσιολογικό να δουλεύει όποτε θέλει ο ανεμιστήρας.
    Ανεβαίνει η θερμοκρασία του ψυκτικού, παίρνει μπροστά, δουλεύει 10 λεπτά, τη ρίχνει, σταματά.
    Εφόσον δεν φεύγει από τη μέση η βελόνα θερμοκρασίας δε βρίσκω λόγο να αρχίσεις να το πασπατεύεις.
    Με τι σκεπτικό αποφάνθηκε ο μηχανικός ότι κάτι δεν πάει καλά και αρχίζουμε να αλλάζουμε πράγματα?

Rides
    0

Προεπιλογή

σωστά έχεις δίκαιο.ο μηχανικός μου άλλαξε τρόμπα νερού. Δεν έφταιγε και φυσικά δεν μου το χρέωσε.

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP