Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 20 από 24

Θέμα: ENGINE CARBON CLEAN - DECARBONIZATION

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

το Σαββάτο που μας πέρασε, ο φίλος έκανε 4 αμάξια εδώ σε έναν γείτονα του εργοστασίου. 2 επαγγελματικά μικρά, ένα ml320 και ένα carrera s 997 tiptronic. εκτός του carrera, όλα τα υπόλοιπα είχαν θεαματική διαφορά. για το carrera τον είπε και ο φίλος να μην το κάνουν γιατί το αμάξι εκτός των λίγων χιλιομέτρων που είχε 75κ, δεν έχει πάρει στο ντεπόζιτο του ποτέ άλλη βενζίνη εκτός 100αρας. του είπε να περάσει τα 120-130κ και μετά να το κάνουν αλλά ο άλλος επέμενε να πετάξει λεφτά.

η θεαματική διαφορά κατά τα λεγόμενα του υπαλλήλου το ιδιοκτήτη, ήταν στο ένα το επαγγελματικό που είχε πάνω απο 500κ και δεν έχει γίνει ποτέ επισκευή. δεν ήμουν μπροστά στον καθαρισμό, αλλά αργότερα που πέρασα, μου περιέγραψαν κάτι όπως το γκολφ απο το πιο πάνω βίντεο. πήρα και μερικές έξτρα πληροφορίες σχετικά με το μηχάνημα. καταρχήν ο καταλύτης δεν έχει κανένα πρόβλημα, διότι το στροφάρισμα στις 5κ γίνεται για αυτό το λόγο. το μηχάνημα του φίλου κάνει adapt σχετικά με το πόση ποσότητα υδρογόνου θα πετάξει μέσα στον κινητήρα, μόλις κλείσει τον πρώτο κύκλο. τότε καταλαβαίνει με τι κινητήρα και πόσα κυβικά έχει να κάνει και στέλνει την ανάλογη ποσότητα. έχει δυνατότητα να αυξομειώσει μέχρι πολλές χιλιάδες κυβικά. ανάμεσα απο διάφορους πελάτες έχει και τον ΕΣ, όπου θα ξεκινήσουν καθαρισμούς σε άρματα. πολλά κ κυβικά δλδ, ενώ οι περισσότεροι λέει πως τα μηχανήματα τους είναι για μέχρι 2κ κυβικά.

επίσης κάτι το οποίο μου έκανε εντύπωση είναι πως υπάρχει ασφάλεια απο την axa σε περίπτωση που κάτι δεν πάει καλά. απ'οτι μου είπε είναι η μοναδική εταιρεία που προσφέρει ασφαλιστική κάλυψη.

εγώ αυτή την εβδομάδα θα κάνω το Χ5. θα δω άλλο αμάξι λογικά και θα επανέλθω. αν ενδιαφέρεται κάποιος ας μου πει να κανονίσω.
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

2. The Following 5 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

BILL007 (26-06-17), CHKO3CI (26-06-17), dimsour9 (26-06-17), gant (26-06-17), topmar (26-06-17)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP