Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 1723

Θέμα: Ποδοσφαιρικά-αθλητικά-οπαδικά και άλλα...

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

Εγω γραφω 2 μερες χαλαλι σας ...
    Καποιοι εδω και σε φβ γραφουν για κουλες και κλαμματα ,για γιδια και σανο για προβατα και κλεφτες...
    Αυτο δεν κρατησατε ως προς την ΑΕΚ τουλαχιστον και δεν αξιζει τετοια χλευη..
    Αλλα μιας και ειστε τοσο ανοιχτομυαλοι θελω καποιον απο Θεσσαλονικη να μας γραψει τι θα ακολουθησει τωρα τον μεγα τσοπανη Σαββιδη που εδωσε γραμμη Συριζα ή θα πατε αντιθετα αφού ο Συριζα μας εχει κανει ρδελο ?
    Ποια θαειναι τα νεα προβατα οπως βιαστηκατε να γραφετε ή να υιοθετειτε σε γραπτα δικα σας ή φιλων σας?
    Τουλαχιστον προσωπικα δεν εγραψα για κανεναν κουλη ουτε για γιδια οπως θαυμασα στα γραπτα καποιων που ξερω,ειπα το πηρε τελος οπως εγινε εγινε...
    Τωρα μαγκες μου ειναι η αρχη της κωλοτουμπας ή η αρνηση του μαντρωματος ?
    Για αυτο επειδη με στεναχωρησατε με τα γραπτα δεν θα μου κακοφανει οταν θα σας επιστραφουν αφου δεν κρατηθηκατε σε αυτο το λεβεντικο υφος που ειχατε παλαιοτερα αλλα ριξατε λασπη ειρωνεια και σε λιγο θα μας βγαλετε και στο κλαρι ....
    Φυσικα παλι θα πεσει νερο στον μυλο του κατεστημενου στο σουβλακι καλαμακι,στο μετρο και στο κασερι...
    Ο ηγετης ομως και θαυματοποιος σας περιμενει ,αντε να δούμε αφού σας αρεσει το υπερφιαλο στυλακι και οι ειρωνειες αν θα σας αρεσει ο οχετος που θα φατε επι δικαιω και αδικω...
    Προσωπικα απαξιω να χαρακτηρισω οπως μας χαρακτηρισατε λογω του οτι η στερηση φερνει τρελλα το περασαμε και το περναμε εν καιρω και οι Αεκτζηδες ...
    Απο μενα με αγαπη

Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ

"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"

2. The Following 2 Users Say Thank You to katsaraios For This Useful Post:

Bitz (08-05-17), vded (09-05-17)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP