Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 1723

Θέμα: Ποδοσφαιρικά-αθλητικά-οπαδικά και άλλα...

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

πριν το ματς οι μεγαλοι εξυγιαντες φαγανε μαζι τρομαρα τους..μετα ηταν στημενος ο εποπτης....τραγικοι οι τυποι....θα ριξουμε την χουντα της ΕΠΟ. θα αλλαξουμε το ποδοσφαιρο και οι 2 μαζι. (θα παιρνουμε και κουπες πια αλλα με καβουρια στην τσεπη χωρις γηπεδο). μετα ηταν στημενος ο εποπτης απο τον μεγαλο τιμιο τιγρη με τις εγκαταστασεις διπλα στα σπιτια στη Δραπετσωνα, εννοειται παρανομως οπως παντα και απο τον σαμπιντι που ειναι πραγματικος ελληνας και του χαρησαν τα 38 μυρια (αρα ο τσιπρας ειναι φιλος μου και ας λενε οι δικοι του οτι δεν υπηρξε γενοκτονια με ποντιους ενω εγω ηγουμαι των ποντιων) για γελια και οι 2...αν τα προσθεσουν και οι 2 ποσα βγαινουν ολα μαζι ειπαμε???

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Straight six Εμφάνιση μηνυμάτων
    πριν το ματς οι μεγαλοι εξυγιαντες φαγανε μαζι τρομαρα τους..μετα ηταν στημενος ο εποπτης....τραγικοι οι τυποι....θα ριξουμε την χουντα της ΕΠΟ. θα αλλαξουμε το ποδοσφαιρο και οι 2 μαζι. (θα παιρνουμε και κουπες πια αλλα με καβουρια στην τσεπη χωρις γηπεδο). μετα ηταν στημενος ο εποπτης απο τον μεγαλο τιμιο τιγρη με τις εγκαταστασεις διπλα στα σπιτια στη Δραπετσωνα, εννοειται παρανομως οπως παντα και απο τον σαμπιντι που ειναι πραγματικος ελληνας και του χαρησαν τα 38 μυρια (αρα ο τσιπρας ειναι φιλος μου και ας λενε οι δικοι του οτι δεν υπηρξε γενοκτονια με ποντιους ενω εγω ηγουμαι των ποντιων) για γελια και οι 2...αν τα προσθεσουν και οι 2 ποσα βγαινουν ολα μαζι ειπαμε???
    Ελα Κεφαλαρι κανα βραδακι και μπορει να μην πιστεύεις στα ματια σου ποιος τρωει μαζι με ποιον αυτα που λες ειναι ανακατεμα επιχειρησεων ,πολιτικης και ποδοσφαίρου. .
    Θες να δεις με ποιον τρωει ο χοντρουλης προεδρος σου?
    Μην μπερδεύεσαι

Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ

"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο katsaraios Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ελα Κεφαλαρι κανα βραδακι και μπορει να μην πιστεύεις στα ματια σου ποιος τρωει μαζι με ποιον αυτα που λες ειναι ανακατεμα επιχειρησεων ,πολιτικης και ποδοσφαίρου. .
    Θες να δεις με ποιον τρωει ο χοντρουλης προεδρος σου?
    Μην μπερδεύεσαι

αυτα τα γνωριζουν πολλοι και ναι δεν ειναι μονο ο αθλητισμος στη μεση....αλλα δε σημαινει οτι τα παραπανω δεν ισχυουν...σε μεγαλο επιπεδο ναι μπιζνες ειναι

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο katsaraios Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ένας γνωστός μου μεγάλης ηλικίας που έχει βρεθεί σε καρέ με όλους αυτούς(Καπετάνιο, Σωκράτη, Ψωμιάδη, Μπέο), όχι ταυτόχρονα, μου έχει εξιστορήσει ότι ένας από αυτούς του είπε επί λέξη: Μανώλη, οι ομάδες και τα κόμματα είναι για να τσακώνονται οι χαζοί...

Αυτοί μια χαρά φιλαράκια είναι στην πραγματικότητα.
    Έχω δει και εγώ το ζευγάρι αυτό που λες Κατσαραίε τόσο στο Κεφαλάρι όσο και στο Ν.Ψυχικό.

5. The Following User Says Thank You to Harisp For This Useful Post:

katsaraios (08-05-17)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Harisp Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ένας γνωστός μου μεγάλης ηλικίας που έχει βρεθεί σε καρέ με όλους αυτούς(Καπετάνιο, Σωκράτη, Ψωμιάδη, Μπέο), όχι ταυτόχρονα, μου έχει εξιστορήσει ότι ένας από αυτούς του είπε επί λέξη: Μανώλη, οι ομάδες και τα κόμματα είναι για να τσακώνονται οι χαζοί...

Αυτοί μια χαρά φιλαράκια είναι στην πραγματικότητα.
    Έχω δει και εγώ το ζευγάρι αυτό που λες Κατσαραίε τόσο στο Κεφαλάρι όσο και στο Ν.Ψυχικό.
    Με Dimple στους Διόσκουρους, έτσι;
    Στο καρέ με τον Ψωμιάδη, να μαντέψω ποιος κέρδισε;
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Koyotte : 08-05-17 στις 13:01

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Koyotte Εμφάνιση μηνυμάτων
    Με Dimple στους Διόσκουρους, έτσι;
    Στο καρέ με τον Ψωμιάδη, να μαντέψω ποιος κέρδισε;
    Ο Ψωμιάδης μου έχει πει ότι ήταν ο πιο εντυπωσιακός από όλους.
    Ο πιο καλοντυμένος πάντα, πέρναγε και μύριζε αρώματα κτλπ
    Αλλά φαινόταν μεγάλος γκάνγκστερ...

Υπάρχει ένα μαγαζί σε ένα στενό το kiku, όπου είναι ψιλοκαβάτζα και δεν σε βλέπουν από έξω. Εκεί γίνονται πολλές συναντήσεις τέτοιου τύπου.

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Harisp Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ο Ψωμιάδης μου έχει πει ότι ήταν ο πιο εντυπωσιακός από όλους.
    Ο πιο καλοντυμένος πάντα, πέρναγε και μύριζε αρώματα κτλπ
    Αλλά φαινόταν μεγάλος γκάνγκστερ...

Υπάρχει ένα μαγαζί σε ένα στενό το kiku, όπου είναι ψιλοκαβάτζα και δεν σε βλέπουν από έξω. Εκεί γίνονται πολλές συναντήσεις τέτοιου τύπου.
    I know... και σε κοζάρουν εξονυχιστικά τα παλουκάρια αν παρκάρεις κοντά στο όχημα διαφυγής...

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP