Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 58

Θέμα: Πολιτικη/diesel συζητηση...

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο stef Εμφάνιση μηνυμάτων
    Επειδη το συνεχίζεις & είσαι devil's advocate θα σου πω ένα μόνο πράγμα: ο Καββαθάς μίλαγε για diesel στις αρχές του 90 & όχι το 2011 που ξύπνησαν από το λίθαργο οι ελληνικές κυβερνήσεις.
    Ο δε υπεροπτικός (έτσι το βαφτίζουμε όταν κάποιος λέει αλήθειες που πονάνε) τροπος έγκειται στο πώς διατυπώνει κάποιος ορισμένα πράγματα και στη γλώσσα που χρησιμοποιεί για να επιχειρηματολογήσει ("παράταμε", "κάτσε και γυάλιζε" κλπ).
    Αν θέλουμε λοιπόν να μιλήσουμε για υπεροψία καλύτερα να σκεφτόμαστε πριν γράψουμε κάτι και να μάθουμε να χειριζόμαστε σωστά το πληκτρολόγιό μας προκειμένου να μην υπάρχουν όλες αυτές οι διενέξεις...
    Και επειδή ακόμα δεν έμαθες να καταλαβαίνεις τι διαβάζεις (αλήθεια που πονάει σου λέω, δεν είμαι υπερόπτης), επαναλαμβάνω "ο Καββαθάς έκανε λάθος και οι Ελληνικές κυβερνήσεις έιχαν δίκιο ως προς τα DIESEL σύμφωνα με τα σημερινά δεδομένα" και συνεχίζω την επανάληψη "και με διάθεση για ΧΙΟΥΜΟΡ προσθέτει ότι ήταν και 20 χρόνια μπροστά οι κυβερνήσεις αυτές, ως προς το θέμα των DIESEL"

Το 1990 λοιπόν που μιλούσε ο Καββαθάς έκανε λάθος γιατί σύμφωνα με τα σημερινά δεδομένα θα ήταν λάθος η απελευθέρωση των Diesel.
    Το πότε και αν ξύπνησαν οι Ελληνικες κυβερνήσεις (εγώ λέω ότι δεν ξύπνησαν ποτέ) δεν έχει όμως καμία σχέση με το ότι ο Καββαθάς στο συγκεκριμένο κομμάτι έκανε λάθος.
    318 I (Άει) S (Σιχτίρ)

Κάποτε αδιαφορούσα, τώρα απλά δεν με νοιάζει...
    Μου το 'χα πει!!!

2. The Following 5 Users Say Thank You to DaywalkeR For This Useful Post:

gant (26-04-17), Kazakos Garage (26-04-17), Leonidas_E39 (26-04-17), pilot (26-04-17), Prevezanos (26-04-17)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP