Σελίδα 2 από 6 ΠρώτηΠρώτη 1234 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 20 από 58

Θέμα: Πολιτικη/diesel συζητηση...

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Καλαμαριά
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ευχαριστώ, δεν χρειαζομαι την βοήθεια σου, γνωρίζω πολύ καλά το τι γράφω και το τι γράφεις.
    Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.

Περιοχή
    BMW 6 cylinder
    Rides
    1

Προεπιλογή

Το ποιος το γύρισε σε πολιτικά λοιπόν αντιλαμβάνεσαι ότι το έκανες εσύ αναφερόμενος σε 20ετίες προηγούμενες κ σε συγκεκριμένους ανθρώπους...
    Detailing Madness

Περιοχή
    Καλαμαριά
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο stef Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το ποιος το γύρισε σε πολιτικά λοιπόν αντιλαμβάνεσαι ότι το έκανες εσύ αναφερόμενος σε 20ετίες προηγούμενες κ σε συγκεκριμένους ανθρώπους...
    Έννοείς για τον Καββαθά?

Περιοχή
    BMW 6 cylinder
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gant Εμφάνιση μηνυμάτων
    Έννοείς για τον Καββαθά?
    Ειπες ότι γνωρίζεις μιας και δεν χρειάζεσαι βοήθεια...
    Detailing Madness

Περιοχή
    Καλαμαριά
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ειπες ότι γνωρίζεις μιας και δεν χρειάζεσαι βοήθεια...
    Λοιπόν έχεις πάει σε ανώτερο επίπεδο, δηλαδή το τερμάτισες βλέποντας πολιτική χροιά στο σχόλιο μου για τον Καββαθά.

Κάτι μπερδεύεις στο μυαλουδάκι σου φίλε, καλύτερα γυάλιζε τις λαμαρίνες σου με τα κεριά και τις αλοιφές σου και παράταμε.

Εξ άλλου η εριστικότητα σου είναι γνωστή σε πολλά μελη του φόρουμ.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gant : 26-04-17 στις 08:29

6. The Following User Says Thank You to gant For This Useful Post:

vchris (26-04-17)

Περιοχή
    BMW 6 cylinder
    Rides
    1

Προεπιλογή Diesel!!!

Χαίρομαι που απάντησες.....
    Πάμε λοιπόν....
    Όταν ο Καββαθάς μιλούσε για μια χώρα η οποία είχε κ παραμένει αποβιομηχανοποιημένη, κάποιοι κοίταζαν πώς θα βγάλουν αναπηρικές συντάξεις και να βολέψουν τα παιδάκια τους στο δημόσιο!
    Η ρεμούλα και η μίζα του ελληνικού δημοσίου δεν ξανάγινε.
    1.700.000 άνεργοι & στο δημόσιο καρεκλοκένταυροι...
    Όταν ο Καββαθάς μιλούσε για πίστα, κάποιοι "ορύονταν" για τις οικολογικές τους ανησυχίες τάχα μου τάχα μου.
    Όταν ο Καββαθάς μιλούσε για R&D, κάποιοι έπαιρναν μίζες για να δώσουν άδειες σε δασικές περιοχές να χτίσουν τα παλατάκια τους.
    Όταν ο Καββαθάς προσπαθούσε να δημιουργήσει σχολή ασφαλούς οδήγησης, κάποιοι την θεωρούσαν αμελητέα ποσότητα & του γύρναγαν την πλάτη...
    Πάμε και στο καλύτερο: όταν ο Καββαθάς μίλαγε για αυτοκινητοβιομηχανία στην Ελλάδα, κάποιοι έλεγαν φάτε το κεφάλαιο, δημιούργησαν τις προβληματικές ενώ ταυτόχρονα έδιναν αβέρτα κουβέρτα τα Μ.Ο.Π...
    Κατά τ άλλα ο Καββαθάς φταίει, βγάλαμε το πόρισμα άμεσα, αντί να πούμε φταίμε για την κατάσταση που βρισκόμαστε.
    Ένας να πει φταίμε δεν άκουσα σ αυτή τη χώρα, όλοι αποποιούνται τις ευθύνες τους.
    Δεν θα μιλήσω για εμένα γιατί τότε ήμουν 8-10 ετών και δεν είχα τρόπους όπως λες, μιας και με ξέρεις και πολύ καλά άλλωστε, αλλά θα μιλήσω για την γενία του gant η οποία λάδωσε, έκανε απεργίες κάθε τρεις και λίγο, βολεύτηκε με διπλές κσι τριπλές συντάξεις και γενικότερα κατασπάραξε το ελληνικό κράτος για ΠΑΡΤΥ του
    Αν λοιπόν αυτή η γενιά δεν φταίει, τότε ναι φταίει η δική μου γενια και πρώτος πρώτος εγώ που μέχρι στιγμής αντί να κοιτάξω να κάνω τα ίδια και χειρότερα, κοιτάω πώς θα προχωρήσω μπροστα (αν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο στη χώρα και στην κατάσταςη που είμαστε) δημιουργικά και ΝΟΜΙΜΑ χωρίς φυσικά το οτιδήποτε κάνω να βλάψει τις επόμενες γενιές.

Πάντα φιλικά και στη διάθεσή σου,

Στέφανος
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη stef : 26-04-17 στις 07:31
    Detailing Madness

Rides
    1

Προεπιλογή

Χαίρομαι που απάντησες.....
    Πάμε λοιπόν....
    Όταν ο Καββαθάς μιλούσε για μια χώρα η οποία είχε κ παραμένει αποβιομηχανοποιημένη, κάποιοι κοίταζαν πώς θα βγάλουν αναπηρικές συντάξεις και να βολέψουν τα παιδάκια τους στο δημόσιο!
    Η ρεμούλα και η μίζα του ελληνικού δημοσίου δεν ξανάγινε.
    1.700.000 άνεργοι & στο δημόσιο καρεκλοκένταυροι...
    Όταν ο Καββαθάς μιλούσε για πίστα, κάποιοι "ορύονταν" για τις οικολογικές τους ανησυχίες τάχα μου τάχα μου.
    Όταν ο Καββαθάς μιλούσε για R&D, κάποιοι έπαιρναν μίζες για να δώσουν άδειες σε δασικές περιοχές να χτίσουν τα παλατάκια τους.
    Όταν ο Καββαθάς προσπαθούσε να δημιουργήσει σχολή ασφαλούς οδήγησης, κάποιοι την θεωρούσαν αμελητέα ποσότητα & του γύρναγαν την πλάτη...
    Πάμε και στο καλύτερο: όταν ο Καββαθάς μίλαγε για αυτοκινητοβιομηχανία στην Ελλάδα, κάποιοι έλεγαν φάτε το κεφάλαιο, δημιούργησαν τις προβληματικές ενώ ταυτόχρονα έδιναν αβέρτα κουβέρτα τα Μ.Ο.Π...
    Κατά τ άλλα ο Καββαθάς φταίει, βγάλαμε το πόρισμα άμεσα, αντί να πούμε φταίμε για την κατάσταση που βρισκόμαστε.
    Ένας να πει φταίμε δεν άκουσα σ αυτή τη χώρα, όλοι αποποιούνται τις ευθύνες τους.
    Δεν θα μιλήσω για εμένα γιατί τότε ήμουν 8-10 ετών και δεν είχα τρόπους όπως λες, μιας και με ξέρεις και πολύ καλά άλλωστε, αλλά θα μιλήσω για την γενία του gant η οποία λάδωσε, έκανε απεργίες κάθε τρεις και λίγο, βολεύτηκε με διπλές κσι τριπλές συντάξεις και γενικότερα κατασπάραξε το ελληνικό κράτος για ΠΑΡΤΥ του
    Αν λοιπόν αυτή η γενιά δεν φταίει, τότε ναι φταίει η δική μου γενια και πρώτος πρώτος εγώ που μέχρι στιγμής αντί να κοιτάξω να κάνω τα ίδια και χειρότερα, κοιτάω πώς θα προχωρήσω μπροστα (αν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο στη χώρα και στην κατάσταςη που είμαστε) δημιουργικά και ΝΟΜΙΜΑ χωρίς φυσικά το οτιδήποτε κάνω να βλάψει τις επόμενες γενιές.

Πάντα φιλικά και στη διάθεσή σου,

Στέφανος

Προφανώς δεν καταλαβαίνεις τι διαβάζεις και μάλλον είσαι πολύ τυφλωμένος από "μίσος" να το πω( ; ) για τις προηγούμενες γενιές και λες πάλι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.
    Ο κύριος Γιώργος σου έγραψε ότι ο Καββαθάς έκανε λάθος και οι Ελληνικές κυβερνήσεις έιχαν δίκιο ως προς τα DIESEL σύμφωνα με τα σημερινά δεδομένα και με διάθεση για χιούμορ προσθέτει ότι ήταν και 20 χρόνια μπροστά οι κυβερνήσεις αυτές, ως προς το θέμα των DIESEL και εσύ κάθεσαι να μου αναλύσεις ξανά ποια πράγματα έλεγε τότε ο Καββαθάς και αν ήταν σωστά και ποιος δεν τον άκουγε, πόσο στραβές ήταν οι κυβερνήσεις εκείνες (που ήταν και συνεχίζουν να είναι) και ο κόσμος που τις ψήφιζε και πάει λέγοντας.
    Ο Καββαθάς λοιπόν όπως και να το κάνουμε μπορεί να έχει πει και έχει προτείνει χίλια σωστά και δεν τον άκουσε κανείς, αλλά σύμφωνα με αυτά που γνωρίζουμε σήμερα έκανε λάθος στο θέμα των DIESEL και φώναζε υπέρ αυτών. End of story που λένε και στο χωριό μου.
    Όσο για το αν έχεις τρόπους δεν το λέω για τότε που ήσουν 8, το λέω για τώρα, για τον υπεροπτικό τρόπο που γράφεις και κατηγορεις και κατακρίνεις ανθρώπους μια άλλης γενιάς και μια άλλης εποχής που δεν ξέρεις τα πεπραγμένα τους, το πως μεγάλωσαν και το τι πέρασαν, λες και η δικιά μας γενιά (συνομήλικοι πρέπει να είμαστε πάνω κάτω) κάνει τα πάντα για να σώσει την χώρα και δεν είναι χωμένη μέσα σε σκάνδαλα μίζες ρεμούλες και ρουσφετάκια, μάθε λοιπόν να γράφεις και να μιλάς με σεβασμό με τον εκάστοτε συνομιλητή σου κανείς δεν είναι "άσφαλτος" που λέει και η Λαίδη.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη DaywalkeR : 26-04-17 στις 10:39
    318 I (Άει) S (Σιχτίρ)

Κάποτε αδιαφορούσα, τώρα απλά δεν με νοιάζει...
    Μου το 'χα πει!!!

9. The Following 8 Users Say Thank You to DaywalkeR For This Useful Post:

chrisgiapz3 (26-04-17), gant (26-04-17), Kazakos Garage (26-04-17), Leonidas_E39 (26-04-17), mormon (26-04-17), nuovo.. (26-04-17), pilot (26-04-17), Prevezanos (26-04-17)

Περιοχή
    BMW 6 cylinder
    Rides
    1

Προεπιλογή Diesel!!!

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο DaywalkeR Εμφάνιση μηνυμάτων
    Προφανώς δεν καταλαβαίνεις τι διαβάζεις και μάλλον είσαι πολύ τυφλωμένος από "μίσος" να το πω( ; ) για τις προηγούμενες γενιές και λες πάλι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.
    Ο κύριος Γιώργος σου έγραψε ότι ο Καββαθάς έκανε λάθος και οι Ελληνικές κυβερνήσεις έιχαν δίκιο ως προς τα DIESEL σύμφωνα με τα σημερινά δεδομένα και με διάθεση για χιούμορ προσθέτει ότι ήταν και 20 χρόνια μπροστά οι κυβερνήσεις αυτές, ως προς το θέμα των DIESEL και εσύ κάθεσαι να μου αναλύσεις ξανά ποια πράγματα έλεγε τότε ο Καββαθάς και αν ήταν σωστά και ποιος δεν τον άκουγε, πόσο στραβές ήταν οι κυβερνήσεις εκείνες (που ήταν και συνεχίζουν να είναι) και ο κόσμος που τις ψήφιζε και πάει λέγοντας.
    Ο Καββαθάς λοιπόν όπως και να το κάνουμε μπορεί να έχει πει και έχει προτείνει χίλια σωστά και δεν τον άκουσε κανείς, αλλά σύμφωνα με αυτά που γνωρίζουμε σήμερα έκανε λάθος στο θέμα των DIESEL και φώναζε υπέρ αυτών. End of story που λένε και στο χωριό μου.
    Όσο για το αν έχεις τρόπους δεν το λέω για τότε που ήσουν 8, το λέω για τώρα, για τον υπεροπτικό τρόπο που γράφεις και κατηγορεις και κατακρίνεις ανθρώπους μια άλλης γενιάς και μια άλλης εποχής που δεν ξέρεις τα πεπραγμένα τους, το πως μεγάλωσαν και το τι πέρασαν, λες και η δικιά μας γενιά (συνομήλικοι πρέπει να είμαστε πάνω κάτω) κάνει τα πάντα για να σώσει την χώρα και δεν είναι χωμένη μέσα σε σκάνδαλα μίζες ρεμούλες και ρουσφετάκια, μάθε λοιπόν να γράφεις και να μιλάς με σεβασμό με τον εκάστοτε συνομιλητή σου κανείς δεν είναι "άσφλτος" που λέει και η Λαίδη.
    Επειδη το συνεχίζεις & είσαι devil's advocate θα σου πω ένα μόνο πράγμα: ο Καββαθάς μίλαγε για diesel στις αρχές του 90 & όχι το 2011 που ξύπνησαν από το λίθαργο οι ελληνικές κυβερνήσεις.
    Ο δε υπεροπτικός (έτσι το βαφτίζουμε όταν κάποιος λέει αλήθειες που πονάνε) τροπος έγκειται στο πώς διατυπώνει κάποιος ορισμένα πράγματα και στη γλώσσα που χρησιμοποιεί για να επιχειρηματολογήσει ("παράταμε", "κάτσε και γυάλιζε" κλπ).
    Αν θέλουμε λοιπόν να μιλήσουμε για υπεροψία καλύτερα να σκεφτόμαστε πριν γράψουμε κάτι και να μάθουμε να χειριζόμαστε σωστά το πληκτρολόγιό μας προκειμένου να μην υπάρχουν όλες αυτές οι διενέξεις...
    Detailing Madness

Rides
    1

Προεπιλογή

Επειδη το συνεχίζεις & είσαι devil's advocate θα σου πω ένα μόνο πράγμα: ο Καββαθάς μίλαγε για diesel στις αρχές του 90 & όχι το 2011 που ξύπνησαν από το λίθαργο οι ελληνικές κυβερνήσεις.
    Ο δε υπεροπτικός (έτσι το βαφτίζουμε όταν κάποιος λέει αλήθειες που πονάνε) τροπος έγκειται στο πώς διατυπώνει κάποιος ορισμένα πράγματα και στη γλώσσα που χρησιμοποιεί για να επιχειρηματολογήσει ("παράταμε", "κάτσε και γυάλιζε" κλπ).
    Αν θέλουμε λοιπόν να μιλήσουμε για υπεροψία καλύτερα να σκεφτόμαστε πριν γράψουμε κάτι και να μάθουμε να χειριζόμαστε σωστά το πληκτρολόγιό μας προκειμένου να μην υπάρχουν όλες αυτές οι διενέξεις...
    Και επειδή ακόμα δεν έμαθες να καταλαβαίνεις τι διαβάζεις (αλήθεια που πονάει σου λέω, δεν είμαι υπερόπτης), επαναλαμβάνω "ο Καββαθάς έκανε λάθος και οι Ελληνικές κυβερνήσεις έιχαν δίκιο ως προς τα DIESEL σύμφωνα με τα σημερινά δεδομένα" και συνεχίζω την επανάληψη "και με διάθεση για ΧΙΟΥΜΟΡ προσθέτει ότι ήταν και 20 χρόνια μπροστά οι κυβερνήσεις αυτές, ως προς το θέμα των DIESEL"

Το 1990 λοιπόν που μιλούσε ο Καββαθάς έκανε λάθος γιατί σύμφωνα με τα σημερινά δεδομένα θα ήταν λάθος η απελευθέρωση των Diesel.
    Το πότε και αν ξύπνησαν οι Ελληνικες κυβερνήσεις (εγώ λέω ότι δεν ξύπνησαν ποτέ) δεν έχει όμως καμία σχέση με το ότι ο Καββαθάς στο συγκεκριμένο κομμάτι έκανε λάθος.
    318 I (Άει) S (Σιχτίρ)

Κάποτε αδιαφορούσα, τώρα απλά δεν με νοιάζει...
    Μου το 'χα πει!!!

12. The Following 5 Users Say Thank You to DaywalkeR For This Useful Post:

gant (26-04-17), Kazakos Garage (26-04-17), Leonidas_E39 (26-04-17), pilot (26-04-17), Prevezanos (26-04-17)

Rides
    1

Προεπιλογή

Στο θέμα μας ...

Γιατι να πάρει κάποιος Diesel οταν υπάρχουν 1,0 που καίνε 3,5/100 ?

14. The Following User Says Thank You to mark e92 For This Useful Post:

stef (26-04-17)

Σελίδα 2 από 6 ΠρώτηΠρώτη 1234 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP