Σελίδα 97 από 173 ΠρώτηΠρώτη ... 47879596979899107147 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 961 έως 970 από 1723

Θέμα: Ποδοσφαιρικά-αθλητικά-οπαδικά και άλλα...

Περιοχή
    VOLOS
    Rides
    1

Προεπιλογή

τι ειπες τωρα , πω πω ,αλλαξανε τρεις πασες χωρις να τους μαρκαρουν και επεσαν τα τειχοι , αααρεεε για αυτο τους βιαζανε στην ευρωπη
    ελατε ρε παλικαρια που ειναι αυτοι ,
    δε λεω για το rivaldo στα νιατα του , ενταξει σεβασμος ,αλλα οχι ,το πολυ χορταρι κανει κακο .
    αν αυτο το εκανε ο σιοβας με το ζαραδουκα και το μητρογλου ναι θα ψαρωνα αλλα τουσ δυο πρωτους τους εφαγε η μαρμαγκα και ο αλλος εφυγε πριν τον φαει κανα ονομαστο παλτο η καποιος που ηρθε να παρει συνταξη
    κανε στην ζωη σου οτι θες απλα καντο μονος σου μην περιμενεις απο κανενα τιποτα

Περιοχή
    χαιδαρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο LEONIDASKAL Εμφάνιση μηνυμάτων
    τι ειπες τωρα , πω πω ,αλλαξανε τρεις πασες χωρις να τους μαρκαρουν και επεσαν τα τειχοι , αααρεεε για αυτο τους βιαζανε στην ευρωπη
    δε λεω για το rivaldo στα νιατα του , ενταξει σεβασμος ,αλλα οχι ,το πολυ χορταρι κανει κακο .
    αν αυτο το εκανε ο σιοβας με το ζαραδουκα και το μητρογλου ναι θα ψαρωνα αλλα τουσ δυο πρωτους τους εφαγε η μαρμαγκα και ο αλλος εφυγε πριν τον φαει κανα ονομαστο παλτο η καποιος που ηρθε να παρει συνταξη
    Αντε στην αλλη μερια και συ με τους υπολοιπους

Περιοχή
    Glyfada Athens
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο LEONIDASKAL Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγω παντως σε κατανοω!
    Οταν ο αλλος εχει φερει τζιοβαννι, ριβαλντο καρεμπε και σια, κι εσυ τα μεγαλυτερα ονοματα που εχεις δει ειναι ο Μαγντι Τολμπα και τα αδερφια Χασαν...

Περιοχή
    χαιδαρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο tsaltinho Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγω παντως σε κατανοω!
    Οταν ο αλλος εχει φερει τζιοβαννι, ριβαλντο καρεμπε και σια, κι εσυ τα μεγαλυτερα ονοματα που εχεις δει ειναι ο Μαγντι Τολμπα και τα αδερφια Χασαν...
    Και τον Γκαρσια τον αληταρα

Περιοχή
    Glyfada Athens
    Rides
    1

Προεπιλογή

Να πω και τον μπερμπατοφ....?
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Bitz Εμφάνιση μηνυμάτων

Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Γκαρσια Θεός!!

7. The Following 2 Users Say Thank You to Nino For This Useful Post:

Bitz (19-04-17), katsaraios (20-04-17)

Περιοχή
    VOLOS
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο tsaltinho Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγω παντως σε κατανοω!
    εγω ....????ποιος εγω.......??????? με εχεις για παοκτζη πως σου ηρθε αυτο.....
    απο τα παραπανω που εγραψα δε σου κοβει να καταλαβεις οτι θα με ενδεφερε ο ολυμπιακος να εφτιαχνε και κανα ελληνα παιχτη να τον βλεπω να γουσταρω παρα τα αζητητα της μπαρτσελονα
    να δωσει και κανα παιχτη στην εθνικη μια φορα , γιατι πολυ απουσιαζε τοτε που γουσταραμε ολοι , αυτο δεν σου κοβει και μετα ας το περνει και για εικοσι χρονια ,και εγω τοτε μαζι σου .

Περιοχή
    VOLOS
    Rides
    1

Προεπιλογή

Αντε στην αλλη μερια και συ με τους υπολοιπους
    ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ , εδω και χρονια ,και στην ομαδα σου εχω ερθει , απλα εγω γουστταρω το τοπι οχι το σανο που ταιζουν τον κοσμο, οχι μονο ο ολυμπιακος ετσι να τα λεμε ολα

Rides
    1

Προεπιλογή

Όλοι οι δήθεν αντικειμενικοι το τόπι λένε ότι γουστάρουν. Αυτό που δε λένε είναι το πόσο βαζελοι είναι. Οι πιο τάχα μου δεν ασχολούμαι με ομάδες αλλά πετάω τη χολή μου προς τον ολυμπιακό, είστε τα βαζελακια, οι υπόλοιποι έχουν συνήθως το θάρρος να πουν ποιον πραγματικά υποστηρίζουν, πέραν του να είναι αντιολυμπιακοι

Περιοχή
    malmo ,sweden
    Rides
    2

Προεπιλογή

kai xereis mallon me pianou lefta tous efere etsi opos kai o koskotas : me ta klemena apo ton elliniko lao .

den einai to thema ekei : giati griniazete oi gavroi san paratimenes gomenes otan kopike to 80-20? ti perimene diladi ? na einai ston aiona ton apanta den ginete ayto .kalytera na deite ti ktisate auta ta 20 xronia kai ti kataferate stin europi ?tora an mporeite na deite kai ti katastrepsate mazi akoma kalytera alla den elpizo se thaumata
    i gnomi mou einai oti to elliniko podosfairo tha itan aiones pio mprosta an autes oi 40 koupes auta ta xronia moirazontan pros olous .kai pali tis perisoteres mallon o gavros tha tis eperne mia kai eixe to xrima na ferei paixtes
    apla omos opos me olous tous monaxofaides s auton to kosmo sto telos skane kai tous trone oloi oi alloi mazi ,
    live free and drive hard

12. The Following User Says Thank You to atha For This Useful Post:

katsaraios (20-04-17)

Σελίδα 97 από 173 ΠρώτηΠρώτη ... 47879596979899107147 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP