Όλοι οι δήθεν αντικειμενικοι το τόπι λένε ότι γουστάρουν. Αυτό που δε λένε είναι το πόσο βαζελοι είναι. Οι πιο τάχα μου δεν ασχολούμαι με ομάδες αλλά πετάω τη χολή μου προς τον ολυμπιακό, είστε τα βαζελακια, οι υπόλοιποι έχουν συνήθως το θάρρος να πουν ποιον πραγματικά υποστηρίζουν, πέραν του να είναι αντιολυμπιακοι
κανε στην ζωη σου οτι θες απλα καντο μονος σου μην περιμενεις απο κανενα τιποτα
Δεν ειμαι βαζελος γιατι να ειμαι.
Αν και τον εχω υποστηριξει πολλες φορες στο παρελθον.γιατι.......
1.εφερε στην ελλαδα το τσουκου τσουκου μπολ...το ξερεις τι ειναι καμια σχεση με την μπαλαρα των μεγαλων μεταγραφων.
2.ειχε κατι παιχτες αστα να πανε.κατι γκουμομπασιναδες ,κατι καραγκουνιδες,κατι παπαδοπουλους ,κατι .......αστα οτι να ναι
Ολοι αυτοι μαζι με κατι αλλους αχρηστους που ηταν αναξιοι να σταθουν διπλα στις παιχταρες του ολυμπιακου πηραν το τσουκου ,τσουκου μπολ και πηγαν και πηραν ενα ευρωπαικο τιτλο
Ο ολυμπιακος που ηταν , διακοπες και ξεκουραση στις δαφνες των αμετρητων διακρισεων
Εεεε καποια στιγμη κοπηκαν και απο το βαζελο οι καλες συνηθειες και το γυρισε στους ιτσ μπιτσ και αλλα λογια
Γιατι να τον υποστιριξω
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
κανε στην ζωη σου οτι θες απλα καντο μονος σου μην περιμενεις απο κανενα τιποτα
Ατυχώς, τα φάλτσα τα είχα στο δεξί πόδι και μπαλίτσα δόξα τω Θεω έχω παίξει πολύ στη ζωή μου, σε ξερά γήπεδα if you know που λένε και στα βουπου. Χαίρομαι πάντως που έστω και με τον τρόπο σου παραδέχεσαι στο τέλος ότι είσαι βαζελακος. Φιλικά πάντα και καλά να είμαστε, εμείς να παίρνουμε κάτι παλτά σαν το Τζιοβάνι και σεις να κάνετε πορείες μέσω Εθνικής.