Σελίδα 96 από 173 ΠρώτηΠρώτη ... 46869495969798106146 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 951 έως 960 από 1723

Θέμα: Ποδοσφαιρικά-αθλητικά-οπαδικά και άλλα...

Περιοχή
    χαιδαρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

[QUOTE=Harisp;582944]Απάντησέ μου στις 2 φάσεις που έγραψα.
    Όταν έχασε η ΑΕΚ από τον ΠΑΟΚ στην τούμπα φέτος με κόρνερ-γκολ στο 95 όπου είχε βγει η μπάλα άουτ πριν και έδωσε κόρνερ κατά της ΑΕΚ, μιλάγατε για αλλοίωση αποτελέσματος.
    Τώρα μια αντίστοιχη φάση πριν από γκολ είναι 50-50 και δικαιοσύνη.

Μη τα λες αυτα.....μη τα λες.

Rides
    1

Προεπιλογή

O Bαρούχας που είναι γνωστός υπάλληλος στο αντιΟλυμπιακό κανάλι είπε για το χέρι που δεν είναι χέρι https://www.sport-fm.gr/article/podo...patito/3349259

Ρε ότι και να σας κάνω δεν θα έχω τύψεις ξανά.-

Eδώ τι βλέπεις; Για πες μου
    123749.jpg
    123756.jpg
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Harisp : 18-04-17 στις 14:18

Περιοχή
    VOLOS
    Rides
    1

Προεπιλογή

Εντάξει...

Ναι είναι προφανές ότι όλα τα χρόνια ο Ολυμπιακός το έπαιρνε με σπρώξιμο.
    Και πριν το 1996 όπου του κλέβανε πρωταθλήματα ενώ είχε ομάδα και είχε ρίξει χρήμα, ήταν δίκαια.[/QUOTE]

ΠΡΙΝ ΤΟ 1996
    του εκλεβαν πρωταθληματα?????? εριχνε χρημα ??????
    ρε παιδια και γω παιδακι υμουνα αλλα με τσιαντακη, μυρτσο και καραταιδη δεν μπορεισ να λεσ ειχα ομαδα
    μετα πηρες πιτσιρικαδα και τον μεγα ΠΑΠΟΥΤΣΕΛΗ , για οσους δεν ξερουν ιστορια
    κανε στην ζωη σου οτι θες απλα καντο μονος σου μην περιμενεις απο κανενα τιποτα

4. The Following User Says Thank You to LEONIDASKAL For This Useful Post:

katsaraios (20-04-17)

Περιοχή
    VOLOS
    Rides
    1

Προεπιλογή

σου απαντω για τον κοπο σου και μονο, αφου εκατσες να ανεβασεις και φωτο ακομα .
    ναι εχεις δικιο που δεν σφυριξε υπερ του ολυμπιακου και μου κανει εντυπωση. ΑΛΛΑ οποιοδηποτε αλλο αποτελεσμα εκτος της νικης της ΑΕΚ θα ηταν αδικια γγια το ποδοσφαιρο,τραγικος ο ολυμπιακος επρεπε να εχει φαει αλλο ενα ακομα
    και μην σου κανει ντυπωση γιατι αυτη η ομαδα θα κανει και φιεστα μεςθαυριο και επρεπε να εχει φαει και αλλα 2 ααπο το βαζελο .
    αν παλι θες να ασχοληθω και εγω να σου ανεβασω κατι βιντεακια καμια 2500 με 3000 να κλαις απο τα γελοια. εχω ενα στο παλιο καραισκακη να δινει στο ολυμπιακο πεναλτυ 2 μετρα εξω απο την περιοχη. καραγκιοζμπερντε και βαλε

Rides
    1

Προεπιλογή

Επειδή ήσουν παιδάκι, δεν γνωρίζεις πώς πχ το 1990 1991 ο Ολυμπιακός έχασε το πρωτάθλημα με παίκτες όπως Προτασωφ, Λιτοφτσενκο,Σαβιτσεφ, Αναστοπουλο, Μητροπουλο, Χαντζιδη, Κωφιδη κλπ. Συμπαίκτες του Τσιαντακη ήταν όλοι αυτοί.
    Για τους προβολείς που είχαν σβήσει στο '89 ξέρεις τίποτα?
    Για κάτι μπιστολες στο ΟΑΚΑ έχεις ακούσει?
    Άμα θες πες μας τι ομάδα υποστηρίζεις να πούμε και τα δικά σας και να μάθεις πριν το 1996 μιας και ήσουν μικρός τι έκανε. Μόνο μη μου πεις ότι δεν ασχολείσαι με το ελληνικό πρωτάθλημα, γιατί μια χαρά ασχολείσαι με τον Ολυμπιακό όταν χάνει.

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο LEONIDASKAL Εμφάνιση μηνυμάτων
    αν παλι θες να ασχοληθω και εγω να σου ανεβασω κατι βιντεακια καμια 2500 με 3000 να κλαις απο τα γελοια. εχω ενα στο παλιο καραισκακη να δινει στο ολυμπιακο πεναλτυ 2 μετρα εξω απο την περιοχη. καραγκιοζμπερντε και βαλε
    Επιβεβαιώνεις αυτό που γράφω.
    Θα πεις για το παρελθόν ώστε να νομιμοποιήσεις ότι τώρα σφυράνε κατά του ΟΣΦΠ.

Οκ. Δεν έχει νόημα η συζήτηση αν δεν μπορούμε να παραδεχτούμε τα προφανή.

Υ.Γ: Πες μου τι λογική έχει ο Βαρούχας να πει ότι ήταν χέρι και να υπερασπιστεί τον ΟΣΦΠ, ενώ δεν είναι κατά τη γνώμη σου, ενώ είναι υπάλληλος του Αλαφούζου και κοιτάει κάθε Κυριακή να περνάει κόσκινο τον ΟΣΦΠ για να βγάλει ότι σπρώχνεται...
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Harisp : 18-04-17 στις 23:53

Περιοχή
    VOLOS
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Harisp Εμφάνιση μηνυμάτων
    Επιβεβαιώνεις αυτό που γράφω.
    Θα πεις για το παρελθόν ώστε να νομιμοποιήσεις ότι τώρα σφυράνε κατά του ΟΣΦΠ.

Οκ. Δεν έχει νόημα η συζήτηση αν δεν μπορούμε να παραδεχτούμε τα προφανή.

Υ.Γ: Πες μου τι λογική έχει ο Βαρούχας να πει ότι ήταν χέρι και να υπερασπιστεί τον ΟΣΦΠ, ενώ δεν είναι κατά τη γνώμη σου, ενώ είναι υπάλληλος του Αλαφούζου και κοιτάει κάθε Κυριακή να περνάει κόσκινο τον ΟΣΦΠ για να βγάλει ότι σπρώχνεται...
    Θα σου πω . Το στοιχημα ταιζει τωρα της ομαδες .το ματσακι εδινε πολλα στην νικη της αεκ (οχι ελλαδα) .το τσαμπιονς λιγκ εχει προκρηματικους και για τον πρωταθλητη αν δεν κανω λαθος αρα πως θα βγει το χρημα.
    Μην χαλιεσε για την ομαδα σου τοσο μιας και μπαλα δεν παιζεται στο χορταρι εδω και χρονια.
    Ο παναθηναικος μου αρεσε αλλα και αυτος μπηκε στο χωρο των ξενων και απο τους " γκουμομπασιναδες"ψωνιζει παλτα .
    Δεν με πειραζαν ξερεις οι Ελληνες μην ξεχνιωμαστε με αυτους πηραμε και ενα euro .
    Αυτο ειναι το εγκλημα της ομαδας σου.τοσα χρονια σανο και χορταρι στα προβατα
    Αλβανικη συνταγη .πρωτα κλεβουμε το πρωταθλημα.......
    Μετα φερνουμε κατι παικταρες τυπου ντιογκο,τζιοβανι κατι καρδιακους, αναπηρους κουτσους και μετα πουλαμε δηθεν επενδηση και δικαιοσυνη.
    Ελληνες ομως ουτε ενα πρωταθλημα .αν θες να σου κατι παιχταρες που δεν πηραν τιποτα οταν επερνε πρωταθλημα το κουτσουρο ο αποστολακης.
    Αυτοι οι ελληνες που η εγγληματικη οργανωση τους κατεκλεψε πηγαν και σου εφεραν ευρωπαικο τιτλο.
    Καθεσε τωρα και ασχολησε με το τι ειπε ο βαρουχας .σταχτη στα ματια σου ριχνουν ρε φιλε
    Εδω σε λιγο θα καταργησουν τα ελληνικα στις προπονησεις .
    Αυτα, φιλικα παντα χωρις κανενα προσωπικο παθος η κακια ,να μου τα πεις σε καμια συναντηση που θα ερθω να περασει και ωραια η ωρα

Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Rides
    1

Προεπιλογή

Μετα φερνουμε κατι παικταρες τυπου ντιογκο,τζιοβανι κατι καρδιακους, αναπηρους κουτσους και μετα πουλαμε δηθεν επενδηση και δικαιοσυνη.
    Είσαι το λιγότερο άσχετος...Και το λέω ευγενικά.
    Αν δεν είναι ο Τζιοβάνι παικταράς με αυτά που έκανε, μέχρι που τον σακατέψανε, τι να πω...;;;
    Οι πιο φανατικοί παίκτες τον άλλων ομάδων τον θεωρούσαν μάγο με αυτά που έκανε και εσύ μας λες παραμύθια τώρα.
    Ο Ντιόγκο μπορεί να μην έπιασε σαν παίκτης και να πήρε την κατηφόρα στην καριέρα του, αλλά ήταν τον Νο1 ανερχόμενο ταλέντο της γενιάς του στην Βραζιλία. Μάλιστα ο Ρονάλντο(ο ορίτζιναλ) είχε πει σε συνέντευξή του όταν είχε φύγει από τον ΟΣΦΠ ο Ντιόγκο και πήγε σε άλλο πρωτάθλημα, ότι δεν πίστευε πως αυτός ο παίκτης και το μεγάλο ταλέντο της Βραζιλίας δεν κατάφερε να κάνει τεράστια καριέρα και κατάντησε έτσι.

Περιοχή
    VOLOS
    Rides
    1

Προεπιλογή

Εγω παλι πολυ ευγενικα θα σου πω οτι εισαι οπαδος .
    Αν απο ολα που σου εγραψα σε πειραξε ο βουτιογκο και ο τζιoβανι walker ο περιπατητης τοτε κατσε και χαλασου για το βαρουχα , το διαιτητη και ολο το σανο και τα χορτα
    Παλι στο ξαναλεω χωρις καμια προσωπικη αντιπαθεια δεν αξιζει

Περιοχή
    χαιδαρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Θα σου πω . Το στοιχημα ταιζει τωρα της ομαδες .το ματσακι εδινε πολλα στην νικη της αεκ (οχι ελλαδα) .το τσαμπιονς λιγκ εχει προκρηματικους και για τον πρωταθλητη αν δεν κανω λαθος αρα πως θα βγει το χρημα.
    Μην χαλιεσε για την ομαδα σου τοσο μιας και μπαλα δεν παιζεται στο χορταρι εδω και χρονια.
    Ο παναθηναικος μου αρεσε αλλα και αυτος μπηκε στο χωρο των ξενων και απο τους " γκουμομπασιναδες"ψωνιζει παλτα .
    Δεν με πειραζαν ξερεις οι Ελληνες μην ξεχνιωμαστε με αυτους πηραμε και ενα euro .
    Αυτο ειναι το εγκλημα της ομαδας σου.τοσα χρονια σανο και χορταρι στα προβατα
    Αλβανικη συνταγη .πρωτα κλεβουμε το πρωταθλημα.......
    Ελληνες ομως ουτε ενα πρωταθλημα .αν θες να σου κατι παιχταρες που δεν πηραν τιποτα οταν επερνε πρωταθλημα το κουτσουρο ο αποστολακης.
    Αυτοι οι ελληνες που η εγγληματικη οργανωση τους κατεκλεψε πηγαν και σου εφεραν ευρωπαικο τιτλο.
    Καθεσε τωρα και ασχολησε με το τι ειπε ο βαρουχας .σταχτη στα ματια σου ριχνουν ρε φιλε
    Εδω σε λιγο θα καταργησουν τα ελληνικα στις προπονησεις .
    Αυτα, φιλικα παντα χωρις κανενα προσωπικο παθος η κακια ,να μου τα πεις σε καμια συναντηση που θα ερθω να περασει και ωραια η ωρα

Κατι ακουσα για Τζιοβανι και λοιπους....ελα παρτε για να θυμαστε κα να σεβεστε

Σελίδα 96 από 173 ΠρώτηΠρώτη ... 46869495969798106146 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP