Σελίδα 5 από 5 ΠρώτηΠρώτη ... 345
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 41 έως 44 από 44

Θέμα: ΘΕΛΕΙ AUDI!!!!!!

Περιοχή
    Νεο Ηράκλειο-Μεταμορφωση
    Rides
    2

Προεπιλογή

Επειδη εχει περασει απο τα χερια μου Audi(S3),αλλα και αλλο αυτοκινητο του group(Skoda Octavia RS) πριν απο το BMW,θα ηθελα να εκφρασω και εγω την αποψη μου για το θεμα που εχετε ανοιξει.

Το Audi αλλα και το Skoda δεν μου δημιουργησαν ποτε κανενα προβλημα μηχανικα,πολυ αξιοπιστα αυτοκινητα τα οποια με σωστη χρηση της τουρμπινας αλλα και την αναλογη προσοχη σε λαδια,service κλπ δεν προκειτε ποτε να σε στεναχωρησουν.

Απο οδηγικης αποψης το Audi με μια καλη αναρτηση εστριβε καλυτερα και απο μικρα γαλλικα που εχουν την φημη καλων αυτοκινητων στο στριψιμο.To Skoda θελει παραπανω δουλεια για να στριψει σε ικανοποιητικο ρυθμο και η ελλειψη τετρακινησης σε κανει να καταλαβεις την τεραστια διαφορα τους.

Τα Audi γενικοτερα εχουν καλη μεταπωλητικη αξια και πουλιουνται ευκολα,αλλα τα αυτοκινητα της BMW εχουν κατι το διαφορετικο που σε κανουν να νιωθεις οτι το αμαξι εχει κατασκευαστει στα μετρα σου και γενικοτερα σου δινει την αισθηση ενος ανωτερου αυτοκινητου απο ατα υπολοιπα.

Φιλε αν προκειται να βγαλεις χρηματα δινοντας την Μπεμπα και παιρνοντας το Audi μην τον συζητας καθολου,δεν υπαρχουν συναισθηματισμοι με το χρημα.Δωστο το Bmw κρατα το Audi και το μαρουλι μετα λογω καλης μεταπωλητικης αξιας του Αudi παιρνεις παλι ενα BMW.

2. The Following 2 Users Say Thank You to nikos-Mpacket For This Useful Post:

PANOS-E60 (28-05-10), S8N (28-05-10)

Rides
    0

Προεπιλογή

Να το παρει το κοριτσι.

Rides
    0

Προεπιλογή

καλα καλα...πάρε το S3ακι προς το παρόν αει πάνε στρίψτο λίγο κάνε και κανα χαβά με ένα πρόγραμμα μόνο έτσι για την πλάκα...και μετά να το δώσεις....και κοίτα...μην αρχίσεις να το σκεπάζεις κιόλας μετα απο διαδρομή σε κανα βουνό....χαχαχαχαχαχαχα

αντε να γίνουν οι κινήσεις οι σωστές....
    Mια ζωή Μ3 που είναι πουταν@ και κυρία...

Μ3 is gone...

Rides
    1

Προεπιλογή

Ο κινδυνος θα ειναι αν αρχιζει να του αλλαζει ζαντες καθε βδομαδα.

Αν δουμε κατι τετοιο, τοτε ηρθε για να μεινει.....

Σελίδα 5 από 5 ΠρώτηΠρώτη ... 345

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP