Αμαξι του 1000-ρικου,χωρις ηλεκτρικα,χωρις A/C θεογυμνο.Αν παρει 1500 θα ειναι θαυμα στην εποχη και την χωρα μας.
Αμαξι του 1000-ρικου,χωρις ηλεκτρικα,χωρις A/C θεογυμνο.Αν παρει 1500 θα ειναι θαυμα στην εποχη και την χωρα μας.
insane in the ///Midbrain
5555 (02-04-17), nikos valvetronic (15-04-17), Ptboul (03-04-17)
Κατα την προσωπική μου άποψη που θέλω ένα αυτοκίνητο όπως το βγαζε το εργοστάσιο (σκεπτόμενος το πόσα λεφτά έχω να δώσω μετά για να το επαναφέρω) έχω απόλυτο δίκιο.
Αυτοκίνητο που του λείπουν απο τον μπροστινό προφυλακτήρα & κάτω κομμάτια, που εσωτερικό είναι ελεινό, ζάντες από την κωλοπετινίτσα & δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να βγει στην πορεία σε μοτέρ κλπ παραπάνω από το 1/4 των χρημάτων δεν θα έδινα.
Κάποιος άλλος ευχαρίστως να δώσει κ 9000€ εφόσον είναι τόσο καλό.
Εμένα δεν μου κάνει.
Υ:Γ Θα μου πει κάποιος είναι αμάξι 25ετίας+...
Θα συμφωνήσω για αυτό και δεν θα δώσω ποτέ τόσα λεφτά γιατι θα χρειαστεί να τα δώσω για να το επαναφέρω ολικά όπως πρέπει...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη stef : 05-04-17 στις 06:56
Detailing Madness
Eχει σαλονι απο Ε36 και δεν εχει καν A/C.Σε αυτα τα λεφτα συν ολα τα υπολοιπα που λεει ο Στεφανος και σε συγκριση με καποια αλλα εντος και εκτος car.gr θα ελεγα οτι ο Στεφανος εχει δικιο και δεν θα εδινα ουτε εγω αυτα τα χρηματα.
insane in the ///Midbrain
nikos valvetronic (15-04-17), stef (05-04-17)
ενταξει , μαζι σου δεν λεω ,απο αυτην την αποψη του oem ναι θα χρειαστεισ χρηματα για την εςπαναφορα του.ΑΝ και λεω ΑΝ ΕΙΝΑΙ αυτο που νομιζω μηχανικα ειναι αψογο και πολυ καθαρο ,ο ιδιοκτητης του το ξερει και αυτοι πουλαει.
αν δεν γνωριζει λεπτομερειες περι ε30 ενταξει, οντως ζηταει αρκετα αλλα οχι πολλα, κατα την γνωμη μου παντα
κανε στην ζωη σου οτι θες απλα καντο μονος σου μην περιμενεις απο κανενα τιποτα
Πάρα πολλά είναι τα 7000€.
Μην τρελλαθούμε κιόλας.
Μαξ 2000€ αν δεν έχει σαπίλες κ ειναι οκ μηχανικά
Detailing Madness
μπορει να εχεις και δικιο ,βαζω τον εαυτο μου στην θεση του. Αν ποτε πουλησω το ζετακι μου που τοσο πολυ προσεχω και συντηρω δεν θα ηθελα να το δωσω τσαμπα
ενταξει δεν ειναι στην κατασταση που ειναι το δικο μου ,
αν το πουλησει παντως θα μαθω και θα ποσταρω σχετικα.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη stef : 11-04-17 στις 00:16
Detailing Madness
ναι πολυ ωραια και τα δυο
οχι για ελλαδα, και οχι οσο ειμαι κατω απο πενηντα..........