Follow us on:
Αρχικό μήνυμα απο nikos M παλικαρια ολα ετοιμα για αυριο!!!!! σημερα εχουμε τρελες ετοιμασιες πλυσιματα γυαλισματα! [λιακο κανονισε να πλυθεις] Ναι θείε Νίκο. Ήδη έχω κάνει τα πολλά και άλλαξε τελείως το αυτοκίνητο λόγω ενός γάμου σήμερα. Θα γίνουν τα τελειώματα σήμερα!!
Αρχικό μήνυμα απο liakos Ναι θείε Νίκο. Ήδη έχω κάνει τα πολλά και άλλαξε τελείως το αυτοκίνητο λόγω ενός γάμου σήμερα. Θα γίνουν τα τελειώματα σήμερα!! Επρεπε να πας σε γάμο για να το πλύνεις .............!!!!!
Αρχικό μήνυμα απο liakos Ναι θείε Νίκο. Ήδη έχω κάνει τα πολλά και άλλαξε τελείως το αυτοκίνητο λόγω ενός γάμου σήμερα. Θα γίνουν τα τελειώματα σήμερα!! Δεν πιστεύω να έχεις γάμο στην Αγίας σοφίας στις 8?
Ζήσε το σήμερα και άσε το αύριο https://www.bmwfans.gr/forum/album.php?albumid=37
Αρχικό μήνυμα απο m_sak Δεν πιστεύω να έχεις γάμο στην Αγίας σοφίας στις 8? Ohhh yes!!
Αρχικό μήνυμα απο liakos Ohhh yes!! Sorry για το οφ τοπικ... Την νύφη η τον γραμπρό? Εμείς την νύφη. Συμαθήτρια της αδερφής μου. Μετά στο μακεδονία? Εγώ δεν πρόκειται να δώσω το παρόν
Κανονισμός του Φόρουμ