Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 15

Θέμα: Απορία σχετικά με αλλαγή τελικού σε Ε92 320i

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο aristent Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ο κουμπαρος δεν μου ανεφερε καποια αλλη συμπεριφορα (βουητο,κακη αποδοση,κλπ.)εκτος του οτι εχει πιο μπασο ηχο,ο οποιος εντοπιζεται κυριως εξω απο το οχημα και απο λιγο εως καθολου εντος τις καμπινας.....το Σαββατο αυτο θα βρεθουμε απο καντα,οποτε θα τον ρωτησω και παλι για ολα!!!

Φωτογραφιες εχω απο το δικο μου,θα τις ανεβασω αυριο το απογευμα να τις δεις.
    Χίλια ευχαριστώ φίλε,αν μπορείς μάθε εντυπώσεις και από τον κουμπάρο σου και αν θυμάται τι κωδικό ανταλλακτικού έχουν τα πλαστικά που κουμπώνουν στην θερμομόνωση και στον προφυλακτήρα ,τα 2 φιλετάκια που κλείνουν το κενό.

2. The Following User Says Thank You to Nikos320 For This Useful Post:

aristent (14-02-17)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nikos320 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Χίλια ευχαριστώ φίλε,αν μπορείς μάθε εντυπώσεις και από τον κουμπάρο σου και αν θυμάται τι κωδικό ανταλλακτικού έχουν τα πλαστικά που κουμπώνουν στην θερμομόνωση και στον προφυλακτήρα ,τα 2 φιλετάκια που κλείνουν το κενό.
    Γνώμη μου φίλε μην το πειράξεις αφου έβαλες την διπλή γιατί να μπλέξεις πάλι με το τελικό ?
    Και εντάξει το έβαλες , θα έχεις 4 μπούκες πίσω ? μην το κάνεις σαν κάτι 316 που βλέπω με βάζουν ΜΟΝΟ τον πισω προφυλακτηρα απο Μ... εκτός και αν βάλεις ολο το πακετο ...

Φιλικά το λέω
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mark e92 : 14-02-17 στις 20:14

4. The Following 2 Users Say Thank You to mark e92 For This Useful Post:

BILL007 (15-02-17), stef (14-02-17)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP