Εχω την τιμη να σας ανακοινωσω οτι μετα απο ενα διαστημα διαπραγματευσεων η ESS Tuning αποφασισε να δωσει στην Speed & Style την αποκλειστικοτητα των supercharger kits για την Ελλαδα.Απο τωρα και στο εξης μας περιλαμβανει και στη λιστα των dealer της.
https://www.esstuning.com/pages/Dealers.html
Με αφορμη το Μ3 Ε92 6ταχ που φτιαχτηκε προσφατα εγιναν αρκετες δοκιμες και αφου ολα εδειξαν να πηγαινουν μεχρι τωρα σωστα φτιαχτηκε και το γνωστο λευκο Μ3 DCT της Speed & Style .
Ετσι την περασμενη εβδομαδα βγηκε στο δρομο και αρχισε το στρωσιμο.Το πρωτο βραδυ η διαδρομη ηταν Αθηνα - Αργος - Λουτρακι και πισω.Δυστυχως ομως εβρεχε ασταματητα και δεν ηταν το ιδανικο.Την κυριακη που μας περασε ο καιρος ηταν καλος και η κλασσικη πια βολτα στο λουτρακι ηταν απιθανη.Το αυτοκινητο λειτουργησε αψογα και ιδιαιτερα οι ανησυχιες μου για τη λειτουργια του σαζμαν εξαφανιστηκαν.Οι αλλαγες συνεχιζουν να γινονται αστραπιαια με τη μονη διαφορα οτι τωρα υπαρχουν διαθεσιμα περιπου 13 κιλα επιπλεον ροπη.Φανταστειτε λοιπον το πεταγμα που κανει απο 2α σε τριτη.Απλα δεν περιγραφεται.
Η ESS δηλωνει 575ps και 530nm ροπη με νορμαλ εξατμιση.Αν λοιπον υπολογισουμε οτι η Akrapovic Evolution δινει 23 ιππους σε εργοστασιακο Μ3 εδω πρεπει να αγγιζουμε τα 600ps.Το αυτοκινητο δεν κρατιεται σε μετρια ασφαλτο.Στην εθνικη λοιπον μετα απο μερικα πατηματα σε καλο κομματι ευθειας ειδα σχετικα γρηγορα τη βελονα του κοντερ να βγαινει κατω απο την τελικη ενδειξη 330 και το ψηφιακο να κολαει στα 340χλμ.Στις δε ρεπριζ δεν περιγραφεται πως ανεβαζει.Συντομα θα ανεβασω και καποιους χρονους απο το Vbox.
Ετσι λοιπον λογω υποχρεωσεων δεν θα μπορεσω να το φερω στο Βολο υποσχομαι στην επομενη συναντηση να φερω το Μ3 και να μοιραστω μαζι σας τη χαρα μου που τωρα πια δεν κρυβεται με τιποτα.![]()