Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 116

Θέμα: [E90]320si Πρόβλημα με καταλύτες?

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Voula
    Rides
    0

Προεπιλογή

H EGR δε θα συνεργάζονταν με τέτοιο μοτέρ για πολλούς λόγους.

Σε σχέση με ατμοσφαιρικά με περί τα 180-200 άλογα εκείνης της εποχής που έχουν πέσει στα χέρια μου, η κατανάλωση είναι τσιμπημένη, αλλά όχι κάτι τραγικό. Τα 15 λίτρα που έχεις, θεωρώ ότι δεν είναι αντιπροσωπευτικό δείγμα. Η χαμηλή ΜΩΤ σου μαρτυρά πολλά σταμάτα-ξεκίνα. Για παράδειγμα, η 145 μου, (1,8 εργοστασιακή), σε έντονη κίνηση χτυπάει 12άρια.

Εκεί που έχω καταλήξει είναι ότι η αιτία βρίσκεται στη συνεργασία των λ. Άλλωστε και ο Ptboul που πήγε by the book δεν κατέληξε κάπου. Κι επειδή οι πίσω λ είναι που κρίνουν τον καταλύτη, εκεί θα επικεντρωθώ.

Sent from my iPad using Tapatalk

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο stratis Εμφάνιση μηνυμάτων
    H EGR δε θα συνεργάζονταν με τέτοιο μοτέρ για πολλούς λόγους.

Σε σχέση με ατμοσφαιρικά με περί τα 180-200 άλογα εκείνης της εποχής που έχουν πέσει στα χέρια μου, η κατανάλωση είναι τσιμπημένη, αλλά όχι κάτι τραγικό. Τα 15 λίτρα που έχεις, θεωρώ ότι δεν είναι αντιπροσωπευτικό δείγμα. Η χαμηλή ΜΩΤ σου μαρτυρά πολλά σταμάτα-ξεκίνα. Για παράδειγμα, η 145 μου, (1,8 εργοστασιακή), σε έντονη κίνηση χτυπάει 12άρια.

Εκεί που έχω καταλήξει είναι ότι η αιτία βρίσκεται στη συνεργασία των λ. Άλλωστε και ο Ptboul που πήγε by the book δεν κατέληξε κάπου. Κι επειδή οι πίσω λ είναι που κρίνουν τον καταλύτη, εκεί θα επικεντρωθώ.

Sent from my iPad using Tapatalk
    εγώ αποτι καταλαβα ο Πάνος δεν πήγε by the book για λόγους κόστους... by the book συμφωνα με τις οδηγιες είναι αλλαγή πολλαπλής

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP