Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 307

Θέμα: Μ5

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    F.I.R. Αθηνών
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο alexm Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγώ δεν θα η θελα να έχω κανένα έξτρα όργανο στο αυτοκίνητο, δεν συζητάω καν για τοποθέτηση κάπου στην φάτσα στο ταμπλό.
    Ο προγραμματιστής όμως θέλει wideband για τον προγραμματισμό και αφού θα μπει δεν είναι κακό κάπου-κάπου να του ρίχνω μια ματιά!!!
    Το όργανο ειναι η νέα σειρά aem x-series πολύ λεπτό, θα μπει χαμηλά στο τασάκι προς το μέσα μέρος της κονσόλας και δεν θα με πολύ ενοχλεί...

IMG_0617.JPG

2cwl9o9.jpg
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο VanVIC Εμφάνιση μηνυμάτων
    Την θερμοκρασία καυσαερίων απο πού θα την βλέπεις;
    Υπάρχουν όρια κι εκεί και στα βελτιωμένα είναι "θέμα" όταν πιέζονται παρατεταμένα. Αυτό γνωρίζω απο φίλο μου που έχει κάνει διατριβή, με πολύ μεγάλες "επενδύσεις" σε διάφορα EVO αλλά και Scooby.
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο alexm Εμφάνιση μηνυμάτων
    Στο stage 2 Βαγγέλη δεν χρειάζεται άλλο όργανο παρακολούθησης, ένα wideband για τον έλεγχο αναλογίας αέρα-καύσιμου και πολύ του είναι...
    Αν είναι να γεμίσουμε τον τόπο όργανα και να είμαστε με το ένα μάτι στο πυρόμετρο - μπαρόμετρο - κ@λοβυθόμετρο... κλπ, το χάσαμε το παιχνίδι!!!
    Το μιτσου Βαγγέλη το πήρα για να οδηγήσω... και ο προγραμματιστής έχει καταλάβει τι ακριβώς θέλω...
    Λοιπόν, το θυμήθηκα χθές, ο φίλος που σου έλεγα, στο δικό του 10-άρι είχε την εργοαστασική (RockfordFosgate) 2-DIN μονάδα ήχου/multimedia.
    Με σχετικό accessory της HKS αν θυμάμαι σωστά, έβλεπε -μέσω OBD- αρκετές χρήσιμες -real time- ενδείξεις με πολλές δυντότητες customization ως προ τό τί θα βλέπει και σε τί μορφή οργάνων.
    Ακολούθως δεν χρειάζεται να "αναλώσεις" χώρο χαμηλά στην κονσόλα για το όργανο ΑΕΜ που έδειξες.
    Σε εκείνο το χώρο θα βάλεις αργότερα τον ρυθμιστή της full ρυθμιζόμενης ανάρτησης TEIN που είμαι σχεδόν σίγουρος οτι θα τοποθετήσεις
    evo_x_interior (ΤΕΙΝ control panel).jpg

Επειδή όπως πολύ σωστά έγραψες, εσύ θα θέλεις να οδηγείς (και επομνένως να έχεις τα μάτια σου στο δρόμο) το να τοποθετήσεις ένα όργανο χαμηλά στην κονσόλα δεν είναι "σοφό" γιατί για να δείς ένδειξη θα πρέπει να πάρεις τα μάτια σου απ'το δρόμο και όπως υποθέτω οτι θα το πηγαίνεις, δεν θα έχεις τέτοια "πολυτέλεια" ούτε για κλάσματα δευτερολέπτου.

Σκέψου το.

2. The Following 3 Users Say Thank You to VanVIC For This Useful Post:

alexm (16-01-17), BILL007 (15-01-17), deepBLUE (15-01-17)

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP