Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 307

Θέμα: Μ5

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο alexm Εμφάνιση μηνυμάτων
    μόλις παραλάβαμε..., aem boost control solenoid valve - HKS wastegate actuator - aem x-series wideband UEFO AFR Sensor Controller Gauge - TurboSmart Dual Port Blow Off Valve

Μου τα έστειλαν με USPS PRIOPITY MAIL και τα παρέλαβα στο σπίτι με UPS courier!!!
    Τα περίμενα με τα ELTA και μόλις είδα τον courier την κάτσαμε... ειπα, 894 δολάρια απόδειξη και δεν μου ζήτησαν ούτε ένα ευρώ για εκτελωνισμό, καλά πάμε!!!

συνεχίζεται...

IMG_0612.JPG

IMG_0611.JPG
    Βαση για τα οργανακια εποπτειας περιμενουμε;
    τούρμπο και πράσινα άλογα

Περιοχή
    Πατρα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Panos 316T Εμφάνιση μηνυμάτων
    Βαση για τα οργανακια εποπτειας περιμενουμε;
    Εγώ δεν θα η θελα να έχω κανένα έξτρα όργανο στο αυτοκίνητο, δεν συζητάω καν για τοποθέτηση κάπου στην φάτσα στο ταμπλό.
    Ο προγραμματιστής όμως θέλει wideband για τον προγραμματισμό και αφού θα μπει δεν είναι κακό κάπου-κάπου να του ρίχνω μια ματιά!!!
    Το όργανο ειναι η νέα σειρά aem x-series πολύ λεπτό, θα μπει χαμηλά στο τασάκι προς το μέσα μέρος της κονσόλας και δεν θα με πολύ ενοχλεί...

IMG_0617.JPG

IMG_0618.JPG

IMG_0619.JPG

2cwl9o9.jpg

3. The Following 9 Users Say Thank You to alexm For This Useful Post:

A8hnaios (15-01-17), aristent (14-01-17), BILL007 (13-01-17), chrisgiapz3 (21-01-17), doctore (14-01-17), isou (13-01-17), Leonidas_E39 (13-01-17), Panos 316T (13-01-17), wheelman (14-01-17)

Περιοχή
    F.I.R. Αθηνών
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο alexm Εμφάνιση μηνυμάτων
    ...Ο προγραμματιστής όμως θέλει wideband για τον προγραμματισμό και αφού θα μπει δεν είναι κακό κάπου-κάπου να του ρίχνω μια ματιά!!!
    Το όργανο ειναι η νέα σειρά aem x-series πολύ λεπτό, θα μπει χαμηλά στο τασάκι προς το μέσα μέρος της κονσόλας και δεν θα με πολύ ενοχλεί...
    Την θερμοκρασία καυσαερίων απο πού θα την βλέπεις;
    Υπάρχουν όρια κι εκεί και στα βελτιωμένα είναι "θέμα" όταν πιέζονται παρατεταμένα. Αυτό γνωρίζω απο φίλο μου που έχει κάνει διατριβή, με πολύ μεγάλες "επενδύσεις" σε διάφορα EVO αλλά και Scooby.

5. The Following User Says Thank You to VanVIC For This Useful Post:

alexm (14-01-17)

Περιοχή
    Πατρα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο VanVIC Εμφάνιση μηνυμάτων
    Την θερμοκρασία καυσαερίων απο πού θα την βλέπεις;
    Υπάρχουν όρια κι εκεί και στα βελτιωμένα είναι "θέμα" όταν πιέζονται παρατεταμένα. Αυτό γνωρίζω απο φίλο μου που έχει κάνει διατριβή, με πολύ μεγάλες "επενδύσεις" σε διάφορα EVO αλλά και Scooby.
    Στο stage 2 Βαγγέλη δεν χρειάζεται άλλο όργανο παρακολούθησης, ένα wideband για τον έλεγχο αναλογίας αέρα-καύσιμου και πολύ του είναι...
    Αν είναι να γεμίσουμε τον τόπο όργανα και να είμαστε με το ένα μάτι στο πυρόμετρο - μπαρόμετρο - κ@λοβυθόμετρο... κλπ, το χάσαμε το παιχνίδι!!!
    Το μιτσου Βαγγέλη το πήρα για να οδηγήσω... και ο προγραμματιστής έχει καταλάβει τι ακριβώς θέλω...

7. The Following 6 Users Say Thank You to alexm For This Useful Post:

A8hnaios (15-01-17), doctore (14-01-17), pilot (14-01-17), Thomelef (16-01-17), turbodog (17-01-17), VanVIC (14-01-17)

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP