Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 190

Θέμα: Cheap coilover (φθηνή ρυθμιζόμενη ανάρτηση) από ebay!

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Επ ευκαιριας μια πρωτη ενημερωση απο το μηχανικο μου:

Εβαλα στο 36αρι μου τις v maxx ρυθμιζομενες καθ υψος και σκληροτητα (αυτη με ενδιεφερε κυριως) .Αντικατεστησαν τα μπιλσταιν χοντρομπουκαλα με τα hr ελατηρια.

Τα ρυθμισε για αρχη στο τερμα μαλακο και η διαφορα απ οτι μου ειπε ηταν εμφανης.

Οταν θα το παρω στα χερια μου, θα γραψω εντυπωσεις.
    τούρμπο και πράσινα άλογα

2. The Following 8 Users Say Thank You to Panos 316T For This Useful Post:

BILL007 (31-12-16), chrisgiapz3 (07-01-17), gant (06-01-17), isou (30-12-16), nikos valvetronic (30-12-16), pilot (04-01-17), wheelman (30-12-16), zaharias (01-01-17)

Περιοχή
    Χίος
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Panos 316T Εμφάνιση μηνυμάτων
    Επ ευκαιριας μια πρωτη ενημερωση απο το μηχανικο μου:

Εβαλα στο 36αρι μου τις v maxx ρυθμιζομενες καθ υψος και σκληροτητα (αυτη με ενδιεφερε κυριως) .Αντικατεστησαν τα μπιλσταιν χοντρομπουκαλα με τα hr ελατηρια.

Τα ρυθμισε για αρχη στο τερμα μαλακο και η διαφορα απ οτι μου ειπε ηταν εμφανης.

Καλοριζικη η αναρτηση Πανο.

Για πες εντυπωσεις..
    ΧΙΟΣ-CHIOS

4. The Following User Says Thank You to zaharias For This Useful Post:

Panos 316T (03-01-17)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Panos 316T Εμφάνιση μηνυμάτων

Στις αναρτησεις δεν ειναι σωστό να ειναι τερμα σκληρός ή τερμα μαλακός ο ρυθμιστης.
    Πρεπει η βαλβιδα να δουλευει και να υπαρχει συνεχώμενη εισροη και εκροη λαδιού.

Αυτό που ονομάζουμε "σκληροτητα" σε 1-way αναρτηση με σταθερη τη αποσβεση, και με ρυθμιζόμενη την επαναφορά, έχει να κανει με το χρόνο επαναφοράς του εμβόλου.

Με λίγα λόγια, οσο παμε προς σκληρό = κλεινουμε τη βαλβίδα = μειωνουμε την εισροη και εκροη λαδιού = κανουμε το εμβολο πιο αργό στην επαναφορά του.
    Τα αντιθετα γίνονται όταν ανοίγουμε τη βαλβιδα για να πάμε προς μαλακό = πιο γρηγορη επαναφορά.
    M3 CSL

6. The Following 10 Users Say Thank You to chief For This Useful Post:

BILL007 (04-01-17), chrisgiapz3 (07-01-17), gant (06-01-17), JiMk86 (06-01-17), Panos 316T (04-01-17), pilot (04-01-17), Stunt Mike (07-01-17), Vassilis ///M (04-01-17), wheelman (05-01-17), zaharias (04-01-17)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο chief Εμφάνιση μηνυμάτων
    Στις αναρτησεις δεν ειναι σωστό να ειναι τερμα σκληρός ή τερμα μαλακός ο ρυθμιστης.
    Πρεπει η βαλβιδα να δουλευει και να υπαρχει συνεχώμενη εισροη και εκροη λαδιού.

Αυτό που ονομάζουμε "σκληροτητα" σε 1-way αναρτηση με σταθερη τη αποσβεση, και με ρυθμιζόμενη την επαναφορά, έχει να κανει με το χρόνο επαναφοράς του εμβόλου.

Με λίγα λόγια, οσο παμε προς σκληρό = κλεινουμε τη βαλβίδα = μειωνουμε την εισροη και εκροη λαδιού = κανουμε το εμβολο πιο αργό στην επαναφορά του.
    Τα αντιθετα γίνονται όταν ανοίγουμε τη βαλβιδα για να πάμε προς μαλακό = πιο γρηγορη επαναφορά.
    Γιατί μου δίνει την αίσθηση ότι στο σκληρό επαναφέρει ποιο γρήγορα; αφού πατας μια λακούβα και όσο ποιο σκληρό ειναι, σε τινάζει ποιο δυνατά προς τα πάνω!

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Από 330 θέλω να μεγαλώσω να γίνω M3.

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP