Σελίδα 5 από 7 ΠρώτηΠρώτη ... 34567 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 41 έως 50 από 63

Θέμα: Πρόβλημα εκκίνησης Bmw Ε93

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Diamantis jcw Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τι ακούς πρώτη φορά ;Εγω πηγα το αμάξι με μια συγκεκριμένη βλαβη ..αφού το αμάξι συνεχίζει να ρεταρει κατά την αλλαγή των πολλαπλασιαστων η της αντλίας υψηλής πχ υπήρχε περίπτωση να τους πληρώσω ενώ η βλαβη δεν είχε διορθώθει;;;

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Όχι φίλε Cobalt συγγνώμη αλλά μη τα γράφουμε αυτά και δημόσια και τους μαθαίνετε έτσι.
    Δεν θα πω πολύ καλά έκανε ο φίλος Διαμαντής.....θα πω ότι έπραξε το ΣΩΣΤΟ!
    Συγγνώμη βρε παιδιά πως θα πληρώσεις τον μάστορα αφού δεν έκανε δουλειά, δεν βρήκε την ζημιά;
    Λέω κάτι παράλογο;

Υ.Γ. Δεν φαίνεται το ποστ του Cobalt
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη george.x82 : 30-12-16 στις 10:23

2. The Following User Says Thank You to george.x82 For This Useful Post:

Diamantis jcw (30-12-16)

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Cobalt Εμφάνιση μηνυμάτων
    πάλι καλά και είσαι και τυχερός που βρήκες κάποιον που δέχτηκε να στα αλλάξει δοκιμαστικά και μετά να τα ξαναβγάλουν και να τα πάρουν πίσω! πρώτη φορά το ακούω...
    Edit στο post μου παραπάνω...

Rides
    1

Προεπιλογή

Κάνε την επισκευή με το μικρότερο δυνατό κόστος και σπρωξτο σε μαντρα. Όπως και να το φτιάξεις, θα ζεις με το άγχος από δω και πέρα. Οπότε, κάνε την καρδιά σου πέτρα και προχώρα σε κάτι άλλο. Καταλαβαίνω τη στεναχώρια σου, όμως το μεταχειρισμένο είναι ζαριά και εσένα δεν σου έκατσε. Υγεία και προχωράμε! Η άλλη επιλογή είναι να κυνηγήσεις νομικά το θέμα, θα χρειαστείς δικηγόρο, πραγματογνωμοσυνη κλπ. Οπωσδήποτε θα σου κοστίσει σε χρόνο και χρήμα, οπότε τα ζυγίζεις όλα και αποφασίζεις.

5. The Following User Says Thank You to Koyotte For This Useful Post:

Diamantis jcw (30-12-16)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Koyotte Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κάνε την επισκευή με το μικρότερο δυνατό κόστος και σπρωξτο σε μαντρα. Όπως και να το φτιάξεις, θα ζεις με το άγχος από δω και πέρα. Οπότε, κάνε την καρδιά σου πέτρα και προχώρα σε κάτι άλλο. Καταλαβαίνω τη στεναχώρια σου, όμως το μεταχειρισμένο είναι ζαριά και εσένα δεν σου έκατσε. Υγεία και προχωράμε! Η άλλη επιλογή είναι να κυνηγήσεις νομικά το θέμα, θα χρειαστείς δικηγόρο, πραγματογνωμοσυνη κλπ. Οπωσδήποτε θα σου κοστίσει σε χρόνο και χρήμα, οπότε τα ζυγίζεις όλα και αποφασίζεις.
    Πόλυ σωστή η σκέψη σου Koyotte..απλά ακόμα και με αυτό που έπαθα δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος ούτε θα ήθελα να μπλέξει κάποιος άλλος όπως εγω απλά για να το ξεφορτωθώ..ίσως το πάρει ενα παλικάρι από εσάς και με βρίζει από το πρωί μέχρι το βράδυ ....ειλικρινά είμαι σε αδιέξοδο ..

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Diamantis jcw Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πόλυ σωστή η σκέψη σου Koyotte..απλά ακόμα και με αυτό που έπαθα δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος ούτε θα ήθελα να μπλέξει κάποιος άλλος όπως εγω απλά για να το ξεφορτωθώ..ίσως το πάρει ενα παλικάρι από εσάς και με βρίζει από το πρωί μέχρι το βράδυ ....ειλικρινά είμαι σε αδιέξοδο ..

Προσωπικά, κάθε αυτοκίνητο που έχω δώσει δεν χρειαζόταν ούτε σέρβις και πάντα σε ιδιώτες. Αυτό που λέω είναι ότι όπως και να κάνεις την επισκευή οι πιθανότητες να λυθεί το πρόβλημα αν είναι ακριβή σαφώς είναι με το μέρος σου. Εντούτοις και πάλι δεν θα είσαι σίγουρος και θα τρεμεις κάθε φορά που θα βάζεις μπροστά τον κινητήρα. Ο χ μαντρας δεν ξέρεις τι θα του κάνει και που θα το δώσει. Το καλύτερο σενάριο είναι να το επισκευάσεις με μικρό κόστος και να μην σου ξαναβγάλει πρόβλημα εσένα ή σε όποιον το πάρει. Εγώ δεν θα το κρατούσα, προσωπική άποψη καθαρά, έχω σουτάρει αυτοκίνητο επειδή είχα ξενερώσει για πολύ πιο ασήμαντα θέματα, που άλλος δεν θα έδινε σημασία. Άλλες εποχές βέβαια, τώρα μετράμε διαφορετικά τα πράγματα. Σου εύχομαι να υπάρξει η καλύτερη δυνατή λύση!

8. The Following User Says Thank You to Koyotte For This Useful Post:

Diamantis jcw (30-12-16)

Rides
    0

Προεπιλογή

Το μεταχειρισμένο είναι λαχείο.
    Μπορεί στα χέρια του προηγούμενου ιδιοκτήτη να δούλευε ρολόι και μόλις το πάρεις να σου κάτσει η στραβή.
    Βέβαια μη ξεχνάμε ότι και κουτί να το πάρεις κανείς δεν σου εξασφαλίζει ότι θα δουλέψει σωστά.
    Καλυπτεσαι από εγγύηση αλλά τι να το κάνεις αν έχεις επισκευή κινητήρα σε αμάξι πολλών χιλιάδων ευρώ.
    Για μένα φτιαξτο και αν πια ψυχολογικά δεν το χαίρεσαι δωστο.
    Εδώ βέβαια υπάρχει άλλο θέμα.....Εφόσον καταγραφεί η επισκευή ποιος θα το πάρει κατόπιν ελέγχου....Οπότε μάλλον το παντρεύτηκες.

10. The Following User Says Thank You to BILLYS For This Useful Post:

Diamantis jcw (30-12-16)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Koyotte Εμφάνιση μηνυμάτων
    Προσωπικά, κάθε αυτοκίνητο που έχω δώσει δεν χρειαζόταν ούτε σέρβις και πάντα σε ιδιώτες. Αυτό που λέω είναι ότι όπως και να κάνεις την επισκευή οι πιθανότητες να λυθεί το πρόβλημα αν είναι ακριβή σαφώς είναι με το μέρος σου. Εντούτοις και πάλι δεν θα είσαι σίγουρος και θα τρεμεις κάθε φορά που θα βάζεις μπροστά τον κινητήρα. Ο χ μαντρας δεν ξέρεις τι θα του κάνει και που θα το δώσει. Το καλύτερο σενάριο είναι να το επισκευάσεις με μικρό κόστος και να μην σου ξαναβγάλει πρόβλημα εσένα ή σε όποιον το πάρει. Εγώ δεν θα το κρατούσα, προσωπική άποψη καθαρά, έχω σουτάρει αυτοκίνητο επειδή είχα ξενερώσει για πολύ πιο ασήμαντα θέματα, που άλλος δεν θα έδινε σημασία. Άλλες εποχές βέβαια, τώρα μετράμε διαφορετικά τα πράγματα. Σου εύχομαι να υπάρξει η καλύτερη δυνατή λύση!
    Koyotte σε Ευχαριστω για τις κουβέντες παρηγοριαςσε πειράζω ....έχω έρωτα με τα αμάξια και έχω αλλάξει παρά πολλά συνήθως κάτι χρειάζονταν αλλά από τα χέρια μου έφευγαν πάντα σε αρίστη κατάσταση !το προηγούμενου Mini Cooper works που είχα για (8μηνες γιατί παραπάνω δεν βαστάω Τπτ τα τελευταία 6χρονια)αν δεις την κατάσταση του οταν το έδωσα θα έλεγες αδερφέ μην το δωσεις είναι κρίμα..πιστέψεμε έχω ξενερώσει παρά πολύ αλλά το έχω μόλις 20μερες και το αμάξι το γουστάρω ..και μόνο που το είδα σώβρακο όμως ξενέρωσα...θα δειξει στην πορεία ...

12. The Following User Says Thank You to Diamantis jcw For This Useful Post:

Koyotte (30-12-16)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο BILLYS Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το μεταχειρισμένο είναι λαχείο.
    Μπορεί στα χέρια του προηγούμενου ιδιοκτήτη να δούλευε ρολόι και μόλις το πάρεις να σου κάτσει η στραβή.
    Βέβαια μη ξεχνάμε ότι και κουτί να το πάρεις κανείς δεν σου εξασφαλίζει ότι θα δουλέψει σωστά.
    Καλυπτεσαι από εγγύηση αλλά τι να το κάνεις αν έχεις επισκευή κινητήρα σε αμάξι πολλών χιλιάδων ευρώ.
    Για μένα φτιαξτο και αν πια ψυχολογικά δεν το χαίρεσαι δωστο.
    Εδώ βέβαια υπάρχει άλλο θέμα.....Εφόσον καταγραφεί η επισκευή ποιος θα το πάρει κατόπιν ελέγχου....Οπότε μάλλον το παντρεύτηκες.
    Δεν το σκευτομαι καν για ρεκτιφιέ επισκευή...αν μείνουμε στο καπάκι και δεν υπάρξει πρόβλημα άλλο τότε το βλέπουμε ..δεν έχω σκεφτεί καν επίσης να το πουλήσω ...θα δείξει ...

Rides
    0

Προεπιλογή

Διαβάζοντας τα παραπανω θα ήθελα να βάλω και άλλη μια ιδέα... γενικά τα αυτοκίνητα αυτά είναι αξιόπιστα και δεν βγάζουν τέτοιου είδους ζημιές.... Αυτό για μένα σημαίνει ότι κάτι έγινε με τον προηγούμενο ιδιοκτήτη. Του έκαναν μλ....@κία εκεί που το πήγαινε για service? Έκανε εκείνος κάτι?
    Εγώ στη θέση σου για αρχή θα πήγαινα στο μαντρά να τον ενημερώσω και να βολιδοσκοπήσω, αλλά θα πήγαινα στο πολύ κυριλέ έχοντας στο νου μου τα νομικά μέτρα εναντίον του.
    Στη συνέχεια θα έβρισκα και τον παλιό ιδιοκτήτη μέσω του ασφαλιστή προκειμένου να μάθω τι έγινε με το αυτοκίνητο, ώστε να μπορέσω στη συνέχεια να το διορθώσω.
    Σε καμία περίπτωση όμως δεν θα το άφηνα έτσι. 20000 είναι πολλά στην Ελλάδα του 2016 για αμάξι. Δεν έδωσες 3-4 χιλιάρικα οπότε λες εντάξει σιγά. Στη τελική ας σου πληρώσει ο μαντράς ένα άλλο μοτέρ να το βάλεις επάνω να ξεμπερδέψεις....
    Αυτά σαν μια άλλη ιδέα....

15. The Following 2 Users Say Thank You to Panagiotise46 For This Useful Post:

Diamantis jcw (30-12-16), Lykouras (30-12-16)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Panagiotise46 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Διαβάζοντας τα παραπανω θα ήθελα να βάλω και άλλη μια ιδέα... γενικά τα αυτοκίνητα αυτά είναι αξιόπιστα και δεν βγάζουν τέτοιου είδους ζημιές.... Αυτό για μένα σημαίνει ότι κάτι έγινε με τον προηγούμενο ιδιοκτήτη. Του έκαναν μλ....@κία εκεί που το πήγαινε για service? Έκανε εκείνος κάτι?
    Εγώ στη θέση σου για αρχή θα πήγαινα στο μαντρά να τον ενημερώσω και να βολιδοσκοπήσω, αλλά θα πήγαινα στο πολύ κυριλέ έχοντας στο νου μου τα νομικά μέτρα εναντίον του.
    Στη συνέχεια θα έβρισκα και τον παλιό ιδιοκτήτη μέσω του ασφαλιστή προκειμένου να μάθω τι έγινε με το αυτοκίνητο, ώστε να μπορέσω στη συνέχεια να το διορθώσω.
    Σε καμία περίπτωση όμως δεν θα το άφηνα έτσι. 20000 είναι πολλά στην Ελλάδα του 2016 για αμάξι. Δεν έδωσες 3-4 χιλιάρικα οπότε λες εντάξει σιγά. Στη τελική ας σου πληρώσει ο μαντράς ένα άλλο μοτέρ να το βάλεις επάνω να ξεμπερδέψεις....
    Αυτά σαν μια άλλη ιδέα....
    Να είσαι σίγουρος ότι έχει ενημερώθει ο μάντρας ...που να βγάλεις άκρη όμως μετά την απομάκρυση από το ταμείο ..και οταν εγω είμαι από Αθήνα και το αμάξι το πήρα από Θεσσαλονίκη ..ελπίζω να φτιαχτεί και να μην έχω κάποιο άλλο πρόβλημα στο μέλλον ..δεν σκευτομαι να το δωσω γιατί το αμάξι το γουστάρω ..ο θεός βοηθός ..το μόνο που με προβληματίζει είναι η αβεβαιότητα για το μετά από το συνεργείο ..τέλος πάντων νομίζω ολα καλά θα πάνε ...

Σελίδα 5 από 7 ΠρώτηΠρώτη ... 34567 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP